Povestea unui bal: Mercedes-Benz Clasa E si Balul Arhitectilor din Romania. Mercedes-Benz Clasa E: masina oficiala a Balului Arhitectilor 2011. Alaturi de invitati, Mercedes-Benz sustine efortul de reasumare a spatiului public.
“Orasul seamana cu tine”: tema editiei din acest an a balului
Bucuresti – Sambata, 26 februarie, in Sinaia, Mercedes-Benz Clasa E – masina oficiala a Balului Arhitectilor 2011 – a fost alaturi de invitatii Ordinului Arhitectilor din Romania (O.A.R.). Mai exact, limuzinele Clasei E au stat la dispozitia tuturor celor care au ales sa ia parte la cea mai eleganta forma comunitara atunci cand vine vorba de celebrare: un bal care spune ca povestea arhitecturii este un subiect care ii priveste pe toti membrii unei societati.
Principalul mesaj si tema editiei din acest an a evenimentului este „Orasul seamana cu tine”. Fiind, deopotriva, un eveniment monden si profesional, tema Balului a fost adecvata tuturor celor patru acte ale acestuia: Conferinta Profesionala a O.A.R., Seara Balului Arhitectilor, vernisarea a trei instalatii de arhitectura si oferirea de catre O.A.R. orasului Sinaia a unui bust din bronz dedicat arhitectului Paul Smarandescu.
In plus, autoturismele Mercedes-Benz Clasa E au stat si la dispozitia invitatilor care au participat in cadrul conferintei: Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu, Dan Perjovschi, Dumitru Bortun, Cristi Puiu, Ciprian Mihali si Alexandru Balasescu. impreuna au incercat sa determine proportia in care spatiul public este responsabilitatea tuturor si a fiecaruia, masura in care spatiul public este rezultatul amprentei pe care o lasam cu totii asupra locului in care traim, legitimitatea cu care putem spune ca arhitectura este un subiect care ii priveste pe toti membrii unei societati si nu doar pe arhitecti.
De asemenea, printre invitati s-au numarat si Johnny Raducanu, Harry Tavitian, Maria Raducanu&Maxim Belciug si membrii cvartetului Arpegione.
Tema editiei din acest an a balului – „Orasul seamana cu tine” – a fost oglindita si prin vernisarea a trei instalatii de arhitectura : proiectul „Forum +” (studioBASAR), instalatie care propune chestionarea conceptul de spatiu public intr-un moment in care spatiul comunitar nu mai este sustinut de reprezentarea urbana clasica, „Instalatia cu obiecte nomade” (SKBD), care propune o invitatie abrupta asupra necesarei reluari in posesie a spatiului public si instalatia propusa de grupul UNULAUNU care propune definirea si luarea in posesie a unui spatiu.
,,Inventator al automobilului din 1886, Mercedes-Benz recunoaste performanta celor care modeleaza chipul unui oras. Iar prezenta fireasca a automobilelor Clasei E printre cei care depun eforturi constante in acest sens confirma angajamentul Mercedes-Benz Romania de a sustine astfel de manifestari si demersuri,” a declarat Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars Mercedes-Benz Romania.
Considerat a fi unul dintre cele mai atente si elegante automobile din lume, Mercedes-Benz Clasa E face un pas semnificativ in ceea ce priveste siguranta si confortul celor aflati in interiorul autoturismului. Astfel, Clasa E vine in intampinarea tuturor acelora care dovedesc un atasament deosebit fata de valorile si excelenta cu care Mercedes-Benz si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz puteti accesa la adresele: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro
Contact:
Valeriu Zaharia
[email protected]
+40 21 2004 515

Monica Floristean
[email protected]
+40 21 2004 574

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here