Ambient a implinit 18 ani, iar majoratul companiei este reflectat si de estimarea unei tendite pozitive a cifrei de afaceri pentru anul 2011. In conditiile unei tendinte generale a pietei de a ramane, pentu anul 2011, la nivelul cifrei de afaceri din anul 2010, obiectivul asumat de Ambient pentru anul in curs este o crestere cu 15% a cifrei de afaceri.
 Doar in contextul inregistrarii unei tendinte generale de scadere a nivelului pietei, Ambient isi va revizui obiectivul asumat.
 

Despre Ambient
Ambient este o companie a carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. infiintat in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.

Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here