akzonobelAkzo Nobel a devenit un partener de servicii tehnologice complete pentru grupul McLaren dupa ce si-a dezvoltat  relatia curenta cu Vodafone McLaren Mercedes. Anuntul coincide cu lansarea pe 4 ianuarie, la Berlin, a noii masini de Formula 1, MP4 – 26, care poarta acum logo-ul AkzoNobel pe aripa din spate a masinii.
Cele doua companii lucreaza impreuna din 2008, de cand AkzoNobel – prin brandul Sikkens – a devenit furnizorul oficial de vopsele pentru echipa de formula 1 a Vodafone McLaren Mercedes. In urma acestui nou acord de patru ani, AkzoNobel va lucra indeaproape cu McLaren Racing pentru a-si dezvolta tehnologia avansata in ceea ce priveste aplicatiile industriale pentru a le putea folosi pe viitor in Formula 1.
 “Capacitatiile noastre inovative se potrivesc foarte bine cu cerintele de inalta performanta ale McLaren, a declarat Hans Wijers, CEO AkzoNobel. Cumulul de cunostinte din parteneriatul existent ne-a permis deja sa transformam 80% din solutiile tailor made furnizate catre McLaren intr-o propunere de  valoare comerciala pentru clientii Akzo Nobel. Acum, cu acest nou acord vom cauta ca pe viitor sa construim o munca de pionierat prin care ambele companii sa-si dezvolte o generatie superioara de produse pentru acoperire.”
Ron Deniss, presedintele McLaren Group, afirma: “Suntem incantati sa ne extindem parteneriatul cu Akzo Nobel, care déjà a contribuit la diverse imbunatatiri ale performantei si eficientei, incluzand reducerea greutatii masinii de Formula 1 si reducerea la jumatate a timpului de conservare a vopselei. Expertiza tehnica fara egal este vitala pentru etosul nostru competitiv si asteptam cu nerabdare sa exploram cu succes si alte arii unde ne putem folosi fortele inovative combinate.”
Noua masina MP4-26 ofera un sofisticat sistem Sikkens va fi condusa de fostii campioni Jenson Button si Lewis Hamilton.  Primul Grand Prix din anul 2011 se va desfasura pe 13 Martie in Bahrain. 
Akzo Nobel , lider mondial in domeniul lacurilor si vopselelor are sediul central in Amsterdam . Compania se regaseste in top “500 Global Fortune” si isi desfasoara activitatea in peste 80 de tari, cu un numar de aproximativ 55.000 angajati. Portofoliul Akzo Nobel include branduri bine cunoscute ca Dulux, Sikkens, Sadolin, Hammerite, International si Eka.
Date de contact:
Ana Filipescu
Project Manager
Mobile : +40. 747.125.522
Email : [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here