0003206_perfuzie[1]Teo Trandafir a fost transferata la Clinia AKH din Viena, la solicitarea expresa a familiei si prietenilor, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie, a anuntat, marti dupa-amiaza, conducerea Spitalului Elias. Deputatul PDL Teo Trandafir va continua tratamentul medical la clinica din Viena, a mai aratat conducerea Spitalului Elias.

Starea medicala a lui Teo Trandafir permitea transportul acesteia la Spitalul AKH din Viena inca de luni seara, dar demersurile au fost amanate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au declarat surse medicale.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, declara, luni, pentru MEDIAFAX, ca Teo Trandafir se simte mai bine si „este in discutie plecarea ei la Viena”, pentru tratament in alta clinica.

intrebata de ce ar trebui sa plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a raspuns: „in general, la noi lipsesc multe”.

Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir si-a postat pe contul de Facebook: „Fetele mele dragi, maine vizitez Viena! Ce sa va aduc?”.

Teo Trandafir a fost internata, in 6 ianuarie la Spitalul Elias, la sectia de Gastroenterologie, cu diagnosticul pancreatita acuta.

Ea ajuns la spital dupa ce timp de doua zile nu s-a simtit bine. (Mediafax)

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here