bani-bancnoteStimulentele salariale trebuie sa fie acordate angajatilor din Ministerul Finantelor si din alte institutii in maniera corecta si echilibrata, acordate numai pe baza de performanta, a declarat, marti, premierul Emil Boc. „Singurul in masura sa faca ceea ce trebuie pentru acest sistem este ministrul Ialomitianu, care practic a luat decizia de a face ce este corect, pe de-o parte ca in sistemul in cadrul legii salarizarii unitare sa se rezolve aceasta problema in maniera corecta pentru salariatii care sunt la Ministerul Finantelor sau in alta parte, sa fie tratati in maniera echilibrata, iar pe de alta parte pana la aceasta adoptare – si sper ca azi sa se rezolve in Camera Deputatilor – acele stimulente sa fie acordate numai pe baza de performanta. Acest lucru l-am cerut”, a spus Boc.
El nu a dorit sa raspunda la solicitarea presei de a comenta declaratiile presedintelui Traian Basescu, potrivit caruia fostul ministru al Finantelor Gheorghe Pogea i-ar fi ascuns premierului existenta sistemului de acordare a stimulentelor.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Pro TV, ca fostul ministru al Finantelor Gheorghe Pogea i-a ascuns premierului existenta sistemului de acordare a stimulentelor, mentionand ca Emil Boc a aflat de acesta o data cu scandalul de la Finante.
El a mai spus ca Emil Boc a aflat de stimulentele acordate in timpul protestelor, in timp ce el stia „cu vreo doua luni inainte”.(Mediafax)
Sursa foto: ArhivaFoto.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here