imagesCANPJ11UPresedintele Traian Basescu, a carui mama a murit in cursul zilei, a revenit, luni seara, in tara, la Bucuresti, pe Aeroportul Henri Coanda, venind de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia. Seful statului a revenit in Romania cu o aeronava de linie.

El nu a facut declaratii jurnalistilor, la iesirea din Aeroportul Henri Coanda, s-a urcat in masina oficiala si a plecat.

Elena Basescu, mama presedintelui Traian Basescu, a murit, luni, la Constanta, la varsta de 82 de ani.

In urma decesului mamei sale, presedintele Traian Basescu si-a scurtat vizita de doua zile la Bruxelles, unde participa la un Summit UE-Asia.

El l-a chemat la Bruxelles pe ministrul de Externe, urmand ca acesta sa conduca delegatia Romaniei la Summit.

La locuinta din Constanta a mamei sefului statului se afla mai multi membri ai familiei Basescu. in fata blocului de pe strada Arcului din Constanta, unde locuia mama presedintelui, se afla un agent SPP, care le-a transmis jurnalistilor ajunsi acolo ca familia Basescu a solicitat intimitate.

Elena si Ioana Basescu, fiicele sefului statului, au ajuns, luni seara, la locuinta bunicii lor. De asemenea, la locuinta mamei sefului statului se afla si fratele presedintelui si sotia acestuia.

In octombrie 2009, Elena Basescu, ce suferea de cancer la san, a fost internata la Institutul Oncologic Fundeni din Capitala. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here