CHELTUIELI NEPREVAZUTE!

Romantic şi visător, vă doriţi să petreceţi cât mai mult timp în braţele partenerului. Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.Apar şi cheltuieli ce vă surprind nepregătiţi. Dar recuperaţi aceste sume destul de repede.

ATENTIE LA DUSMANI!

Prieteni loiali aveţi, la bani veţi avea spor. Se poate spune despre dvs. că popularitatea de care vă bucuraţi este un bun câştig pe merit. Nu trebuie să-i treceţi cu vederea pe duşmani.. Propuneri interesante vă menţin moralul la o cotă generoasă.

INVINGATOR PE TOATE FRONTURILE!

Astazi veti reusui sa excelati in mai toate domeniile punandu-va adversarii in mare dificultate! Nimeni nu va poate contrazice pentru ca aveti un discurs argumentat  beton! Nici in privinta banilor nu va fi o zi rea! Dimpotriva!

DECIZII GREU DE LUAT!

Vă poate fi bine, dar sunt unele tergiversări de care e musai să ţineţi seama. Apare o undă de îndoială care vă îngreunează puterea de decizie.. Pentru dvs. timpul liber este limitat. Trebuie să vă mobilizaţi alături de colegii care se adaptează la ritmul sufocant al iniţiativelor impus de conjunctură.

AGITATIE

Multă agitaţie în jurul dvs. În astfel de situaţii, angajamentele dvs. faţă de parteneri trebuie gândite. În mare parte, vă dedicaţi timpul familie.. Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente şi tot felul de propuneri, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului.

FOARTE SENSIBIL

Parcurgeţi o zi în care sensibilitatea dvs. este exacerbată şi vă face prea emotiv. Interpretările dvs. sunt trase de păr şi asigură o şi mai proastă înţelegere cu prietenUnele lucrări pe care nu le-aţi rezolvat la timp vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Pe la mijlocul zilei capacitatea de concentrare va fi mai scăzută.

PUNETI-VA MINTEA LA CONTRIBUTIE!

Daca lasati totul la voia intamplarii, azi puteti avea surprize extrem de neplacute! Este ziua unor calcule minuţioase. Vă străduiţi să ţineţi pasul cu evenimentele în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea. Nu va fi prea uşor. Nu forţaţi mâna norocului.

AMBITIOS SI BINE VAZUT!

Popularitatea de care vă bucuraţi vă va ajuta să depăşiţi cu bine situaţii dificile. Veţi primi unele informaţii, de care n-ar fi rău să ţineţi cont.Sunteți ambițios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât și în relațiile parteneriale. Aveți posibilitatea rezolvării ușor a problemelor de serviciu. 

 

SUSPICIOZITATE NEFONDATA

Presupunerile dvs. în legătură cu o persoană care vă vrea răul s-ar putea să fie nefiondate. Nu mai faceţi acuze, fără să aveţi dovezi concrete.Probleme mai vechi de sănătate vă încearcă puterea de rezistenţă. Se recomandă repaus la pat. Dar nu e bine să vă panicaţi, s-ar putea să fie vorba de o banală răceală.

SCHIMBARI IMPORTANTE!

Astăzi aveţi foarte mult de muncă. Trebuie să daţi telefoane să stabiliţi întâlniri. Nu-i nimic. Spre sfârşitul zilei se preconizează o mare satisfacţie. Sunteţi îndrăgostiţi. Cu toate acestea, firea dvs. paradoxală vă face să fiţi ceva mai reticenţi cu persoana iubită. Se întrevăd schimbări majore în comportamentul dvs.

SOVAIALA VA CREAZA NEAJUNSURI!

Încercaţi să fiţi mai hotărâţi şi să nu mai staţi în cumpănă atunci când doriţi să întreprindeţi un anumit lucru. Colegii de serviciu v-o pot lua înainte.Stare de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită

RIGIDITATE ABSURDA!

Vă încăpăţânaţi să vă susţineţi ideile chiar dacă prietenii vă dovedesc că nu aveţi dreptate. Fiţi mai conciliant pentru că nu sunteţi singur pe pământ.Veţi putea pune la punct detalii pentru o afacere pe care să o demaraţi curând. Aveţi multe cheltuieli de făcut şi aproape aţi ajuns la fundul sacului.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

UN MAGNETISM IREZISTIBIL!

Excelaţi printr-un magnetism parte, căruia nimeni nu îi va rezista. Intuiţia vă ajută să adunaţi informaţii, să faceţi planuri cu bătaie lungă alături de partener.S-ar putea să câştigaţi bani de unde nici nu visaţi sau să vi se facă o surpriză plăcută.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here