EVITATI DISPUTELE!

Astăzi vă luaţi din nou angajamente faţă de propria dvs. persoană. Vă rezervaţi timp de gândire pentru apropiatele evenimente de familie, pentru situaţii limită. Sunteţi mult mai senzual ca de obicei, dar şi cu dorinţe mai puţin convenţionale. În parteneriate aveţi mici neînţelegeri şi discuţii. Nu creaţi dispute interminabile!

NU VA FORTATI NOROCUL!

Evitaţi cu discreţie tot ceea ce nu vă place. Frământările din această zi, legate de familie, se accentuează. Chiar dacă vă consultaţi cu prietenii, decizia finală vă aparţine. Este ziua unor calcule minuţioase. Vă străduiţi să ţineţi pasul cu evenimentele în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea. Nu va fi prea uşor. Nu forţaţi mâna norocului.

SUNTETI FOARTE BINE VAZUT SI APRECIAT!

S-ar putea să apară evenimente neprevăzute şi să nu vă puteţi respecta programul. Nu este exclus să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă. Popularitatea de care vă bucuraţi vă va ajuta să depăşiţi cu bine situaţii dificile. Veţi primi unele informaţii, de care n-ar fi rău să ţineţi cont.

CLIPE DE NEUITAT!

Veţi petrece clipe minunate în compania persoanei iubite. Sunteţi senzual, misterios şi capabil să aranjaţi un interior de vis. Nu uitaţi de prieteni! Vă bucuraţi de popularitate, dar lucrul acesta vă determină să vreţi şi să încercaţi mai mult. Se impun ceva prudenţă şi modestie. Sunt posibile schimbări la serviciu.

MICI PROBLEME!

Părinţii vor avea unele probleme, şi ajutorul dvs. ar fi bine venit. Aţi putea să-i ajutaţi să rezolve o problemă care îi stresează de mult. Probleme mai vechi de sănătate vă încearcă puterea de rezistenţă. Se recomandă repaus la pat. Dar nu e bine să vă panicaţi, s-ar putea să fie vorba de o banală răceală. 

DUPA FAPTA SI RASPLATA!

Astăzi aveţi foarte mult de muncă. Trebuie să daţi telefoane să stabiliţi întâlniri. Nu-i nimic. Spre sfârşitul zilei se preconizează o mare satisfacţie. Sunteţi îndrăgostiţi. Cu toate acestea, firea dvs. paradoxală vă face să fiţi ceva mai reticenţi cu persoana iubită. Se întrevăd schimbări majore în comportamentul dvs.

UN NOU PROIECT!

În prima parte a zilei sunteţi apatic, însă reuşiţi să vă reveniţi. Este posibil să apară un proiect incitant care să vă capteze toată atenţia. Onoraţi-vă sarcinile! Încercaţi să ocoliţi orice întâlnire care nu vă interesează şi vă retrageţi de multe ori în colţişorul dvs. liniştit. Ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi intelectual.

POSIBILE ACCIDENTE

Nu este o zi potrivită pentru călătorii, sunteţi predispuşi la accidente. Dacă trebuie să plecaţi undeva, ar fi mai bine să amânaţi această decizie. Îi uimiţi pe toţi cei cu care colaboraţi prin ironiile Si umorul manifestat azi. Ţinând cont că de obicei nu luaţi în seamă glumele, s-ar putea spune că deveniţi interesant

TINETI TOTUL SUB CONTROL!

Farmecul şi capacitatea dvs. de a vă satisface dorinţele şi ambiţiile sporesc considerabil. Nu vă enervaţi însă când sunteţi contrazis şi nu provocaţi certuri. Doriţi să ţineţi totul sub control şi să păziţi cu străşnicie ceea ce este al dvs. Nimic rău, atâta timp cât nu exageraţi cu precauţia. Temerile dvs. sunt nefondate.

NU STITI DE UNDE SARE IEPURELE!

Stare de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Ar fi bine să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi. S-ar putea să câştigaţi bani de unde nici nu visaţi sau să vi se facă o surpriză plăcută. Vă îngrijiţi mai mult de aspectul fizic şi de imaginea dvs. în societate.

INFORMATII MULT ASTEPTATE

Un prieten pe care-l credeaţi de încredere va încerca astăzi să vă discrediteze. Nu vă pierdeţi în amănunte şi încercaţi să rezolvaţi problemele importante. Sosesc mesaje mult aşteptate. Strategiile de rigoare sunt discutate pe-ndelete cu partenerul dvs. de viaţă. Noutăţile nu sunt deloc întâmplătoare.

CALM SI RABDARE!

Astăzi, iniţiativele dvs. sunt prea numeroase pentru a fi soluţionate în scurt timp. Intimii vă reproşează că sunteţi prea posesivi cu bugetul familiei. Sunteţi vulnerabili la răceli. Astăzi acţionaţi contracronometru. Sunteţi nerăbdători în demersurile dvs. şi vreţi ca totul să se împlinească rapid. Exerciţiile de relaxare vă ajută să fiţi dvs. înşivă!

ZODIE FAVORIZATA-CAPRICORN

APRECIAT PENTRU DIPLOMATIE

Aveti un farmec deosebit si atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri. Aveti ocazia sa faceti o investitie importanta pentru casa.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here