REVENIRE IN FORTA

Exact cand adversarii va dadeau pierdut si pariau pe iesirea dumneavoastra din cursa, aveti puterea de a reveni in forta si a le spulbera toate sperantele! Aveti o energie de temut, totul e sa stiti sa o folositi!!

CONTROLATI-VA CUVINTELE!

Câteva vorbe spuse la întâmplare ar putea determina apariţia unei furtuni în viaţa dvs. sentimentală. Fiţi prudenţi înainte să faceţi orice fel de afirmaţii pentru ca daca vorba zboara, nimic n-o mai poate opri

SUNTETI UN BUN CATALIZATOR DE ENERGII!

Aveţi puterea să mobilizaţi persoanele de la serviciu, dar cele mai sensibile vor reuşi să trezească sentimente nobile în inima dvs. Veţi reuşi să îmbinaţi spiritul practic cu cel estetic.. Unele tensiuni ar putea să apară spre seară.

SPIRIT DOGMATIC!

Aveti pretentiaca toata lumea sa va asculte orbeste, indiferent daca aveti sau nu dreptate! Asa ceva e greu de obtinut intr-un colectiv unde oamenii mai si gandesc, nu doar executa ordine.Fiti mai maleabil!

PRAGMATIC SI EFICIENT

Sunteţi eficienţi. Este bine că nu faceţi exces de zel în planificarea activităţilor curente. Dar cel mai important aspect este acela să vă ocupaţi de lucrurile majore.Cum ziceau latinii: Vulturul nu prinde muste!

FACUT PENTRU MUNCA

Munca rămâne în continuare un domeniu prioritar. Vă simţiţi obosit, dar în acelaşi timp astrele vă
împing înainte, dându-vă ambiţie şi combativitate.Nimic nu va poate abate din drum.

CUPRINS DE ANXIETATE

Vă aşteaptă o surpriză! Nimeni nu va şti, nici măcar cei care pretind că vă cunosc foarte bine, frământările. Aparent sunteţi calm şi siguri. În realitate anxietatea vă complică stilul de lucru.

VISATI CU OCHII DESCHISI!

Vă doriţi foarte mult să plecaţi într-o călătorie, de aceea încercaţi să faceţi un plan financiar şi să reduceţi cheltuielile, lucru destul de greu de realizat în această perioadă. Nu cheltuiţi bani aiurea.

 

STATI PROST LA CAPITOLUL COMUNICARE

Azi nu reusiti sa va convingeti superiorii, nu pentru ca nu ati avea argumente solide in sprijinul dumneavoastra ci pentru ca, pur si simplu nu, sunteti in stare sa va exprimati coerent.Lasati-o pe maine!

NU SUNTETI DE FIER! NU VA SUPRASOLICITATI!

Nu provocaţi discuţii contradictorii cu partenerul. Un străin vă incită la o discuţie incalcita în care vă aruncaţi toate armele. Vă aprindeţi repede şi nu cedaţi chiar aşa uşor.Iata de ce o eventuala cearta cu cei apropiati nu si-ar avea rostul!

NU NEGLIJATI PROBLEMELE DE SUFLET!

Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul. Vă organizaţi riguros timpul şi vă supravegheaţi mişcările, dar puteţi fi vulnerabil .. Cu toate că vă bucuraţi de popularitate, nu forţaţi nota.

SUNTETI UN BUN NEGOCIATOR!

. Aveţi forţa necesară pentru a împlini ceea ce v-aţi propus. Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme socio-profesionale sau la negocieri. Sunteţi, TOTUSI, nemulţumit de ceva..

ZODIE FAVORIZATA-PESTI

O ZI FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI

Vă simţiţi bine în mijlocul familiei dacă renunţai la reproşuri făcute partenerului. Lăsaţi gândul să
zboare departe şi faceţi planuri de viitor.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here