LA VIE EN ROSE

Sunteţi optimişti şi vedeţi viaţa în roz. Veţi avea parte de surprize din partea persoanei iubite, iar dvs. veţi încerca să vă faceţi cât mai mult timp pentru a fi împreună.

STARE DE ANXIETATE!

În prima jumătate a zilei neliniştea vă pândeşte la fiecare pas. Regretaţi o greşeală făcută cu mai mult
timp în urmă şi faceţi tot posibilul să o reparaţi.

NU VA BAGATI NASUL UNDE NU VA FIERBE OALA!

Este mai bine să nu vă amestecaţi în problemele prietenilor şi nici să daţi sfaturi gratuite, chiar
dacă aveţi cele mai bune intenţii.

FAVORIZAT DE ASTRE

Toată lumea vă spune lucruri frumoase. Aveţi senzaţia că toţi vă măgulesc pentru că vor ceva de la dvs.
Aveţi protecţie divină astăzisi toate va reusesc din plin!

VRETI MAI MULT!

Din punct de vedere financiar, reuşiţi să vă menţineţi pe linia de plutire, însă acest lucru nu vă mulţumeşte. Aveţi unele probleme şi vă deranjează dezinteresul celorlalţi.

O OFERTA DISCUTABILA

Primiţi o ofertă, dar nu ştiţi dacă merită să riscaţi şi s-o acceptaţi. Dacă aţi fi un pic mai flexibil, toate lucrurile ar fi în regulă. Încercaţi să nu vă mai cramponaţi de toate detaliile.

GOANA DUPA CONFORT

Concepţiile familiei despre viaţă au şi un numitor comun – confortul. În privinţa opiniilor privind independenţa financiară, a intimilor, subiectul rămâne deschis.

RANDAMENT DE INVIDIAT!

Timpul lucrează în favoarea dvs. Reuşiţi să rezolvaţi scadenţele cu ajutorul persoanelor de acelaşi sex
din anturajul dvs. randamentul dvs. este apreciat.

PROGRAM INACCEPTABIL!

Nu veţi fi de acord cu programul propus de persoana iubită, dar nici dvs. nu puteţi să-l impuneţi pe-al dvs. Gsiţi o cale de mijloc. La serviciu, se anunţă noi responsabilităţi.

SCHIMBATI STRATEGIA DIN MERS

Evenimentele neprevăzute sunt la ordinea zilei. Vă orientaţi la timp asupra strategiei ce trebuie urmată pas cu pas. Intuiţia vă ajută în relaţiile cu colaboratorii.

ROMANTISM CAT CUPRINDE

Vă amintiţi de prieteni, visaţi la locuri romantice şi pline de mister, aşa că, dacă timpul vă permite, veţi lenevi puţin şi vă veţi gândi la lucruri frumoase.

EXCES DE TANDRETE

Acordaţi atenţie partenerului, atenţie care nu trece neobservată. Tandreţea de dvs. poate fi prea exagerată, dar cine oare se va sătura vreodată de prea multă drăgălăşenie?

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

OCROTIT DE DESTIN

Astazi, planetele v-au harazit o zi perfecta in care toata lumea va lauda si va canta in struma si in care succesele se ivesc la tot pasul si satisfactiile materiale sunt excelente! O zi de care va veti aminti cu nostalgie!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here