EVITATI CEARTA CU SEFII!

O dispută cu şefii s-ar putea să vă anuleze o delegaţie. Din cauza oboselii, resimţiţi o stare accentuată de tensiune. Evitaţi certurile pentru că riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să suportaţi mai uşor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Ar fi bine să vă bazaţi numai pe banii pe care îi aveţi.

ALERGATURA MULTA!

Aveţi de făcut o mulţime de drumuri mărunte, dar nimic nu vă oboseşte. Din contră, sunteţi hotărât să finalizaţi totul într-un timp record, astfel încât demonstraţi de ce sunteţi în stare. Dimineaţă, aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi aveţi de făcut drumuri scurte. La amiază, sfaturile unei rude vă ajută să clarificaţi sentimentele contradictorii.

O ZI INCARCATA

Este o perioadă agitată pentru dvs., dar reuşiţi să o scoateţi la capăt destul de repede. Capacitatea de a vă pune ideile în practică este mai mare astăzi decât de obicei. Astăzi veţi primi nişte bani de la prieteni, ceea ce vă va ridica moralul. Aveţi de rezolvat o problemă financiară pentru care vor pune umărul şi cei de acasă.

 

TOTUL SE INCADREAZA IN PLAN!

Vă aşteaptă o zi de distracţie sau de sport. Aţi putea primi o declaraţie de dragoste care vă va lua prin surprindere. Dacă doriţi să călătoriţi, totul va merge ca pe roate.Ca sa fie si mai bine, nu este exclusa o mica rotunjire a bugetului personal!

 

SUNTETI INTR-O FORMA DE ZILE MARI

Sunteţi într-o vervă molipsitoare. O discuţie va pune pe tapet adevăruri la care nu aţi mai meditat până acum. O călătorie v-ar putea aduce unele avantaje materiale. Vă aşteaptă o zi însorită, fără ca vreun nor să strice atmosfera persoanei iubite. Totul pare într-o perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt.

DUCETI LA BUN SFARSIT CE V-ATI PROPUS

Aţi putea încerca finalizarea unor lucrări de serviciu. Ar fi cazul să vă grăbiţi, căci situaţia nu suportă nici o amânare. O problemă de sănătate se va rezolva în mod neaşteptat. Vreţi victoria pe toate planurile, fie că e vorba de sport, afaceri sau viaţă sentimentală. Iar astrele vă sunt alături. Memoria vă este, ca de obicei, atuul principal.

PERSEVERENTA VA E DE UN REAL FOLOS

Nu renunţaţi uşor la prezentul pe care îl trăiţi. E greu să găsiţi o rezolvare simplă a problemelor, mai ales că toată lumea pare a fi împotriva dvs. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de colegii răuvoitori pentru că puteţi avea neînţelegeri cu şefii la serviciu. Rezolvaţi situaţia cu calm, bazându-vă pe propria intuiţie..

CALCATI IN STRACHINI

Dimineaţă se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine. Aveţi tendinţa de a vă lăsa furat de iluzii, pierzând contactul cu realitatea. Orbit de dragoste sa de idealism, s-ar putea să scăpaţi din vedere anumite aspecte importante.

OBOSEALA ISI SPUNE CUVANTUL!

Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Stăpâniţi-vă agresivitatea! Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi sunteţi tentat să exageraţi. Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. ar fi bine să vă relaxaţi!

NU E CAZUL SA FITI SUSPICIOS

Trebuie să daţi dovadă de multă încredere şi răbdare în relaţia cu partenerul. Nimic nou nu pare să se întâmple, ci e doar un fel de continuitate. Sunteţi sensibil astăzi şi ceea ce vă va povesti o rudă vă va impresiona foarte mult. În mod neaşteptat, o sumă de bani vă va intra în buzunar, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit.

VI SE RECUNOSC MERITELE

Veţi culege aprecieri pozitive din partea colegilor, dar şi a unor persoane sus-puse. Asta vă va mobiliza să vă implicaţi în activităţile de la serviciu cu un elan deosebit. Aveţi nevoie de sprijin din partea fiinţei iubite. O discuţie cu aceasta vă va prinde bine. Un prieten vă va da o informaţie pe care ar fi bine să o folosiţi.

CHELTUIELI NECUGETATE

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari, ceea ce vă va ajuta să rezolvaţi cu uşurinţă problemele în care sunteţi implicat. După-amiază, continuă seria cheltuielilor. Trebuie să daţi dovadă de multă încredere şi răbdare în relaţia cu partenerul. Nimic nou nu pare să se întâmple, ci e doar un fel de continuitate a unor acţiuni sau atitudini mai vechi.

ZODIE FAVORIZATA-TAUR

BANI PICATI DIN SENIN

Veţi obţine o sumă de bani, fie salariu, fie un câştig obţinut în urma unei operaţii comerciale. Se iveşte o întrevedere cu o persoană care ajută în domeniul serviciului.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here