VA ENERVATI USOR!

Veţi fi deosebit de irascibil şi orice chichiţă care nu se rezolvă cum vă doriţi ar putea genera reacţii prea impulsive din partea dvs. Ar fi de dorit să nu vă accentuaţi starea de nelinişte. La slujbă vi se dau o mulţime de sarcini pe care va trebui să le duceţi la bun sfârşit de unul singur. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus creşte simţitor.

AVETI UN PROGRAM INCARCAT!

Programul dvs. cuprinde o mulţime de activităţi domestice de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede. Vizita unor persoane vă va ajuta să petreceţi o după-amiază cât se poate de plăcută. Unul dintre colaboratori nu vă va putea sprijini într-o chestiune pe care o consideraţi importantă. Sănătatea nu este punctul dvs. forte, aşa că nu vă implicaţi în activităţi suprasolicitante.

PREOCUPAT DE LUCRURILE ASCUNSE!

Vă incită misterele. Nu pierdeţi nici o ocazie de a vă aprofunda cunoştinţele. Dacă vreţi să faceţi un împrumut, este o zi favorabilă.Aveti un mod atat de convingator de a va sustine cauza incat nimeni nu va poate refuza!Nici chiar cei mai inversunati dusmani!

 

MOMENTE DEOSEBIT DE SOLICITANTE!

Este o zi care vă solicită spiritul de luptă şi rezistenţa la stres. Evitaţi stările conflictuale în cuplu! Viziunea prea avangardistă poate deranja. Aveţi multă energie, încredere în forţele proprii şi bună dispoziţie. Rezolvaţi eficient orice problemă cotidiană. Atenţie la excesele de vitamine şi supravegheaţi-vă sănătatea!

 

O DIMINEATA IN CARE VA AGITATI CU FOLOS

Dimineaţă sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă liniştiţi abia spre seară. Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta, trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante. Organizaţi-vă cât mai riguros!

NU JUCATI LA CACEALMA! RISCATI SA PIERDETI!

Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Ar fi bine să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi. Reuşiţi să faceţi în casă schimbările pe care vi le-aţi propus. Este momentul să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajarea locuinţei, zugrăvit. Ţineţi cont şi de părerile familiei!

DATI MAI MULTA ATENTIE SANATATII!

E o zi excelentă pentru a vă focaliza atenţia asupra problemelor de sănătate. Ar fi bine să mâncaţi mâncăruri mai sănătoase, să vă odihniţi şi să nu vă mai enervaţi atât de uşor. Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dvs., mai ales în ceea ce priveşte viaţa de familie. Nimic nu ar fi mai bine venit acum decât un concediu.

UN AMIC APROPIAT VA DEZAMAGESTE!

S-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni şi clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea pe care o afişează acum. Implicaţi-vă mai mult în relaţia de dragoste şi veţi redescoperi elanul şi pasiunea de altădată. Serviciul este bine aspectat, diverse discuţii şi proiecte pot aduce bani şi călătorii profitabile.

SANSE DE PROSPERITATE!

O zi în care vă mobilizaţi excepţional punându-vă studiile în valoare. Financiar, aveţi perspective fabuloase, însă pentru acest moment vă sfătuim să vă focalizaţi pe paşii mici. Prietenii şi colegii de serviciu vă cam elimină din calcul astăzi la împărţirea unui profit obţinut în mare parte şi datorită contribuţiei dvs. Atitudinea dvs. va fi pe măsura gestului lor.

MOMENTUL PERFECT PENTRU REORGANIZARE

Este momentul să vă puneţi la punct cu corespondenţa şi să reînnoiţi relaţiile cu anumite persoane. Ar fi bine să profitaţi de timpul liber care vă mai rămâne pentru a vă recreea. În dragoste, deveniţi puţin mai egoist şi puneţi excesiv accentul pe posibilităţile materiale ale partenerului. Este o zi excelentă pentru a investi serios în propria dvs. imagine.

BLANDETEA DESCHIDE USILE FERECATE

Împărţiţi blândeţe şi zâmbete, iar cei dragi vă răspund la fel. Cu bunătate puteţi obţine orice. Economisiţi-vă puterile şi nu neglijaţi măsurile profilactice. Zi agitată. Oricum, nu le puteţi face pe toate – lăsaţi ceva şi pe mai târziu. Puteţi uita unele lucruri, aşa că e bine să notaţi tot ce vi se dă de făcut.

BENEFICIATI DE SPRIJINUL UNUI PRIETEN

Un prieten apropiat v-ar putea ajuta în legătură cu serviciul, dar se pare că nu vrea. Nu vă supăraţi pe el. Până la urmă, va ieşi mai bine decât aţi fi crezut. Nu credeţi pe nimeni, în special pe cei care se interesează dacă dormiţi suficient şi nu munciţi prea mult. Sunteţi foarte vulnerabil azi şi orice observaţie negativă vă poate provoca o depresie.

 

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

CASTIG FINANCIAR

Se întrevede un câştig financiar pe care ştiţi de pe acum cum îl veţi folosi. S-ar putea să apară şi o cheltuială neprevăzută, dar vă rămân bani destui pentru a vă satisface un moft.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here