INVESTITI IN SANATATE!

E o zi excelentă pentru a vă focaliza atenţia asupra problemelor de sănătate. Ar fi bine să mâncaţi mâncăruri mai sănătoase, să vă odihniţi şi să nu vă mai enervaţi atât de uşor. Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dvs., mai ales în ceea ce priveşte viaţa de familie. Nimic nu ar fi mai bine venit acum decât un concediu.

VA VENI SI VREMEA REGRETELOR

S-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni şi clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea pe care o afişează acum. Implicaţi-vă mai mult în relaţia de dragoste şi veţi redescoperi elanul şi pasiunea de altădată. Serviciul este bine aspectat, diverse discuţii şi proiecte pot aduce bani şi călătorii profitabile.

RIPOSTATI LA O NEDREPTATE!

Prietenii şi colegii de serviciu vă cam elimină din calcul astăzi la împărţirea unui profit obţinut în mare parte şi datorită contribuţiei dvs. Atitudinea dvs. va fi pe măsura gestului lor, va veti revansa si ii veti face sa regrete amar greseala facuta!

 

DEOSEBIT DE COMUNICATIV!

Este momentul să vă puneţi la punct cu corespondenţa şi să reînnoiţi relaţiile cu anumite persoane. Ar fi bine să profitaţi de timpul liber care vă mai rămâne pentru a vă recreea. În dragoste, deveniţi puţin mai egoist şi puneţi excesiv accentul pe posibilităţile materiale ale partenerului. Este o zi excelentă pentru a investi serios în propria dvs. imagine.

 

ZAMBETE DESCHIZATOARE DE USI!

Împărţiţi blândeţe şi zâmbete, iar cei dragi vă răspund la fel. Cu bunătate puteţi obţine orice. Economisiţi-vă puterile şi nu neglijaţi măsurile profilactice. Zi agitată. Oricum, nu le puteţi face pe toate – lăsaţi ceva şi pe mai târziu. Puteţi uita unele lucruri, aşa că e bine să notaţi tot ce vi se dă de făcut.

FINAL FERICIT!

Un prieten apropiat v-ar putea ajuta în legătură cu serviciul, dar se pare că nu vrea. Nu vă supăraţi pe el. Până la urmă, va ieşi mai bine decât aţi fi crezut. Nu credeţi pe nimeni, în special pe cei care se interesează dacă dormiţi suficient şi nu munciţi prea mult. Sunteţi foarte vulnerabil azi şi orice observaţie negativă vă poate provoca o depresie.

O UNDA DE ROMANTISM!

Vă implicaţi într-o relaţie romantică. Nu vă pare rău, dar va trebui să vă ponderaţi, şi mai ales nu uitaţi de cei apropiaţi. Aveţi idei bune pentru a vă lansa profesional. Ca de obicei, vedeţi clar brambureala din jurul dvs., o trataţi la rece şi faceţi planuri pentru cum puteţi avea vreun câştig. Relaţiile vor funcţiona bine, soluţiile apar..

DRUMURILE MULT VISATE!

Cei mai mulţi celibatari se decid să se căsătorească şi nimeni nu va reuşi să îi convingă să se răzgândească. Vor face tot felul de drumuri la care visează de mult timp. Încercaţi să faceţi faţă unor situaţii noi. Vă este frică de unele capcane sau nu reuşiţi să mulţumiţi pe cine trebuie. Viaţa particulară este şi ea bulversată de nevoi.

O INFORMATIE UTILA!

Vorbiţi mai puţin şi ascultaţi mai mult. Nu e o zi potrivită pentru iniţiative. Dar e foarte posibil să auziţi o informaţie, care vă va fi foarte utilă. Faceţi o pauză şi ieşiţi cu colegii la o cafea. Într-o atmosferă plăcută, veţi lămuri multe lucruri care fuseseră semne de întrebare pentru dvs.

RISIPA DE ENERGIE!

Vă veţi cheltui energia fără rost, reuşind doar să vă enervaţi. În relaţiile cu partenerul veţi fi cam neînţelegător. Peste câteva zile însă, soarele vă va schimba starea. Simţiţi nevoia să vă descărcaţi sufletul, dar partenerul nu e pe aceeaşi lungime de undă. În loc să vă supăraţi pe el, faceţi o vizită unui prieten. Acesta vă este cel mai bun confident.

DISPUTA CU FAMILIA

E posibil să intraţi într-o dispută cu familia. Apelaţi la simţul umorului – poate face minuni. Veţi câştiga! Mai puţină mişcare şi mai multă odihnă! Faceţi cât mai puţine eforturi fizice. Fiţi foarte atent la fiecare cuvânt rostit azi de noul dvs. farmec admirator. Intenţiile sale vor deveni deodată foarte clare pentru dvs.

NEVOIA DE A DOMINA!

Vă roade dorinţa de a-i pune pe toţi la punct, de a spune în faţă tot ce gândiţi. Este exact ceea ce nu ar trebui să faceţi! Cei dragi nu sunt receptivi la nici un fel de critici. Fiţi cât mai politicos şi corect în relaţiile cu colaboratorii dvs. În caz contrar, vă veţi face duşmani nedoriţi. Într-o situaţie dificilă, colegii vă dau o mână de ajutor.

ZODIE FAVORIZATA-LEU

PERSPECTIVE FABULOASE

O zi în care vă mobilizaţi excepţional punându-vă studiile în valoare. Financiar, aveţi perspective fabuloase, însă pentru acest moment vă sfătuim să vă focalizaţi pe paşii mici.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here