NU E MOMENTUL SA CEDATI!

Aveţi senzaţia că nu mai aveţi fler deloc şi vă simţiţi nesigur şi neajutorat. Faptul că apar întruna pagube nu trebuie să vă demobilizeze, deoarece nu sunteţi singurul vinovat. Încăpăţânarea vă este folositoare, în primul rând pentru că vă ajută să depăşiţi toate obstacolele profesionale ivite. Complicaţiile „filozofice” le spulberaţi din mers.

BANI INVESTITI CU FOLOS!

Cu siguranţă veţi cheltui ceva bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar cum rezultatele se vor vedea imediat nu aveţi de ce să fiţi nemulţumiţi. În cazul în care veţi ceda impusului de a vă manifesta suspiciunile, relaţia cu fiinţa iubită se va deteriora simţitor. Fiţi cât se poate de prudent în manifestări.

DEPASITI UN NOIAN DE OBSTACOLE!

Veţi avea parte de o mulţime de obstacole şi nu vă va fi uşor să le depăşiţi. Nu încercaţi să cereţi sprijinul colegilor căci aceştia nu se vor arăta prea săritori. Câştigul pe care îl aşteptaţi azi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Încercaţi să fiţi ceva mai raţional.

 

SUCCES IN AFCERI

Aveți succes în afaceri și puteți să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Intuiția vă ajută să rezolvați o problemă financiară.  Optimismul cu care începeți ziua vă ajută să suportați mai ușor grijile cotidiene, mai ales cele legate de lipsa banilor. Castigurile care vor veni vor fi ca o ploaie abundenta peste un teren uscat de arsita!

 

SHIMBARI NEDORITE LA LOCUL DE MUNCA!

Reorganizările de la locul de muncă vă strică planurile şi buna dispoziţie. Vă recomandăm să vă stăpâniţi ieşirile nervoase pentru că v-aţi complica singur situaţia. Este posibil ca intervenţia neinspirată a unei rude apropiate să stârnească o adevărată furtună în viaţa dvs. sentimentală. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoane subiective.

TENSIUNI NEJUSTIFICATE!

Dacă îmbinaţi voinţa cu perspicacitatea şi diplomaţia, veţi avea numai de câştigat. Sentimental sunteţi tensionat, dar nu aveţi motive, mai ales dacă aveţi partener stabil. Sunteţi într-o vervă molipsitoare, dar din dorinţa de a fi de folos celor pe care îi iubiţi, vorbiţi cam mult şi dezvăluiţi nişte secrete. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

COPLESIT DE SOLICITARI!

Nu ştiţi cum aţi putea să refuzaţi solicitările pe care vi le adresează cei dragi cu toate că este clar pentru oricine că aţi cam ajuns la fundul sacului. Amabilitate forţată. Chiar dacă domoliţi puţin ritmul, vă menţineţi entuziasmul. După ce vă liniştiţi în privinţa copiilor şi a serviciului, vine rândul problemelor de cuplu.

USI CARE VI SE DESCHID!

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dvs. Aveţi un bun prilej pentru a vă face remarcat. Atmosfera generală este calmă, iar cei din jur v sprijină. Graba nu vă este de nici un ajutor, mai ales că ritmul dvs. propriu este unul lent. O cunoştinţă v-ar putea da nişte sfaturi, pe care n-ar strica să le luaţi în seamă.

FINANTELE ISCA O MULTIME DE CONTROVERSE!

În familie aveţi de discutat probleme băneşti; se vor isca tot felul de controverse în ceea ce priveşte cheltuielile, dar vă impuneţi până la sfârşit punctul de vedere. Nu trebuie să faceţi un efort deosebit pentru a realiza ce v-aţi propus. Ideile nu vă lipsesc, dar vă trebuie cineva alături care să vă confirme, măcar din priviri, valoarea.

COMUNICARI CARE VA PUN PE GANDURI!

Vi se comunică unele lucruri care vă vor pune pe gânduri. Nu toate sunt valabile, aşa că nu este cazul că să faceţi probleme prea mari. Sunteţi puţin cam obosit, dar o investiţie reuşită pentru casă vă mai dă aripi. Faceţi planuri financiare şi împărţiţi judicios banii pe care îi aveţi.

POSIBILE MIGRENE!

Încercaţi să fiţi mai calm, iar şansele ca starea dvs. de sănătate să se îmbunătăţească vor fi mai mari. Este posibil să vă confruntaţi cu migrene. Sunteţi mai sensibil, dar şi mai suspicios, aşa că nu este cazul să aveţi o discuţie lămuritoare cu partenerul. Încercaţi să priviţi lucrurile mai obiectiv.

SUNTETI INTR-O CONTINUA MISCARE!

Va fi nevoie de multă alergătură, mai ales la începutul zilei, pentru a face faţă tuturor activităţilor. Dacă aveţi unele nemulţumiri financiare, nu vă manifestaţi în faţa şefilor. Sunteţi impulsiv, fără răbdare şi vreţi să fiţi în mijlocul acţiunii. Din cauza aceasta astăzi nu prea sunteţi agreat în casă şi nici partenerul nu este prea încântat.

ZODIE FAVORIZATA-FECIOARA

SUCCES! MULT SUCCES!

Eforturile pe care le depuneţi în domeniul serviciului vor fi încununate de succes, şi rezultatele vor fi sclipitoare. Aveţi posibilitatea să faceţi o investiţie pe termen lung cu profituri care va pot schimba viata!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here