Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-photography-of-a-woman-792994/

 

Ca urmare a dezvoltarii constante a tehnologiei, de la an la an in domeniul medical continua sa-si faca aparitia tratamente din ce in ce mai eficiente pentru tratarea unei game extrem de variate de probleme. Un exemplu, in acest caz, il reprezinta si cunoscuta operatie de rinoplastie, aceasta interventie chirurgicala putand sa aduca numeroase beneficii considerabile pentru pacientii care se decid sa o practice.

 

Rinoplastia este utilizata pentru a oferi pacientului un nas cat mai frumos din punct de vedere estetic. De asemenea, aceasta interventie chirurgicala mai este utilizata si pentru tratarea unor probleme de natura respiratorie, precum deviatia de sept. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de oameni, in articolul de fata au fost extrase informatiile necesare de care merita sa se tina cont atunci cand se doreste operatia de rinoplastie.

Rinoplastie: preoperatie

Primul aspect important de care trebuie sa se tina cont atunci cand vine vorba de rinoplastie il reprezinta detaliile ce vor fi stabilite in cadrul sedintei de consult. Aici pacientul va trebui sa spuna doctorului toate nemultumirile cu care se confrunta, cadrul medical urmand sa ofere cele mai bune expertize cu putinta in rezolvarea acestora. Asadar, specialistii recomanda ca pacientul sa puna toate intrebarile pe care le-ar putea avea, netrebuind sa existe vreo urma de nelamurire la inceperea lucrarii respective.

 

De asemenea, deoarece se va realiza o serie de analize, este important ca pacientul sa nu consume aspirina pe o perioade de cel putin 3 saptamani inainte de inceperea lucrarii. In cazul in care omul se confrunta cu gripa sau si cu o raceala banala, operatia respectiva nu va putea fi pusa in practica.

 

Specialistii recomanda ca pacientii sa-si formeze niste asteptari reale, care pot fi puse in practica atunci cand este cazul. De exemplu, foarte multe femei vin cu pretentia de a obtine un nas asemanator cu al unor vedete din showbizz, aceasta atitudine de abordare fiind una cat se poate de eronata.

 

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta atunci cand vine vorba de operatia de rinoplastie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here