Cand vine vorba de copii, este mult mai usor sa facem compromisuri si sa cedam dorintelor lor. Daca atunci cand dorim sa achizitionam ceva pentru uz personal suntem mai reticenti si cantarim bine situatia (cat de des vom folosi acel lucru, raportul calitate-pret, daca este de calitate sau nu, etc.), acest lucru nu se aplica si in achizitionarea lucrurilor pentru copii, carora dorim sa le oferim tot ce este mai bun.

Uneori poate fi dificil sa alegem un cadou pentru copii, chiar daca ii cunostem foarte bine. Avand in vedere numarul mare de reclame la care au acces, dorintele si asteptarile lor depasesc deseori imaginatia parintilor, care nu sunt intotdeauna la curent cu trendurile momentului. Mereu apar noi jocuri si gadget-uri, care exercita o reala fascinatie asupra celor mici.

Daca te afli in pana de idei, trebuie sa stii ca un hoverboard electric poate fi cadoul ideal pentru copilul tau de sarbatori sau ziua de nastere. Totusi, unul clasic poate fi mult prea mare si gred de folosit de catre copilul tau. Acest lucru ii poate pune in pericol siguranta. Monkey Board vine in sprijinul tau cu gama de hoverboard-uri pentru copii.

Care sunt beneficiile achizitionarii un hoverboard pentru copii drept cadou?

  • Cu siguranta, va fi o surpriza pe cinste deoarece nu face parte din gama clasica de cadouri oferite copiilor (papusi, masinute, jocuri, etc.).
  • Hoverboard-ul poate fi folosit exclusiv afara. De aceea, reprezinta o modalitate ingenioasa de a-ti convinge copilul de a se desprinde de tableta sau telefon si a petrece timp in aer liber. Multi copii au ajuns sa prefere lumea virtuala in locul celei reale si nu este benefic deloc pentru sanatatea lor. Cu un hoverboard ii poti ajuta sa descopera ca realitatea poate fi la fel de distractiva ca un joc video!
  • Este sigur. Are motoare cu o putere mai redusa si atinge o viteza mai mica decat hoverboard-urile destinate adultilor, reducad astfel riscul de accidentare.
  • Nu este doar pentru distractie, ci poate fi utilizat cu succes si pentru a se deplasa mai rapid.
  • Reprezinta o investitie de durata. Copilul tau se va bucura de acest cadou ani la rand.
  • Are un design atractiv, pe care il poti alege in functie de culorile preferate ale copilului tau. Copiii sunt extrem de atrasi de felul in care arata un lucru, deci reprezinta un aspect important.
  • Este potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti si pentru mai multe categorii de varsta. Acest produs poate fi daruit inclusiv adolescentilor.
  • Spre deosebire de alte gadget-uri sau jocuri disponibile, este aproape imposil sa te plictisesti de el datorita senzatiei unice si multitudinii de optiuni disponibile (conectarea prin bluetooth, muzica, ledurile, etc.).
  • Poate deveni o modalitate de petrecere timpului liber in familie. Dupa ce vei vedea cat de cool e, sigur iti vei dori si tu unul!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here