DEZAMAGIT IN IUBIRE!

Din pricina deziluziilor din ultima vreme, sentimentul de nemulţumire în plan afectiv va pune stăpânire pe dvs. Nu este cazul să faceţi schimbări pe acest plan. Riscul e mare. Optimismul dvs. îi pune la grea încurcătură pe acei parteneri care nu vă cunosc suficient şi vă cred toate promisiunile. Primiţi multe telefoane şi poate chiar musafiri nepoftiţi.

SUSTINUT DE CEI DRAGI!

Familia este alături de dvs. şi acest lucru vă dă un sentiment de siguranţă. Tocmai de aceea, încercaţi să fiţi mai receptivi la nevoile pe care le au cei din apropierea dvs. Colaborarea cu cei dragi da sens zilei facand-o chiar mai mult decat placuta!Seara veti avea sentimentul datoriei implinite!

MICI “TUNURI” FINANCIARE!

Chiar dacă nu aţi rezolvat tot ceea ce v-aţi propus, nu trebuie să intraţi în panică. Cunoştinţele pe care le aveţi vă permit să faceţi unele speculaţii financiare. O activitate socială vă va da ocazia să ajungeţi în centrul atenţiei unui grup mai mare de persoane. Dacă doriţi să vă păstraţi cota de popularitate, încercaţi să fiţi mai modest.

 

FITI CEVA MAI INTELEGATOR!

Încercaţi să fiţi mai conciliant, să faceţi voia părinţilor şi a celorlalte rude, nu neapărat pentru că aveţi nevoie de ei, dar, de această dată, chiar au dreptate. Dacă vă veţi orienta energia către serviciu, ideile dvs. au şanse să fie strălucite. Dacă nu, fiţi prudent în tot ce faceţi deoarece ar putea să vă dea de lucru.

 

INCA NU A SOSIT MOMENTUL!

Aţi dori să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari, dar vă avertizăm că situaţia nu vă favorizează suficient. Aşa că mai aveţi puţină răbdare. Dacă veţi da dovadă de stăpânire de sine şi înţelepciune, ziua de astăzi vă va aduce liniştea mult dorită. Nu riscaţi să faceţi singuri o treabă la care nu vă pricepeţi.

ENERGIA DUMNEAVOASTRA NU SE CONSUMA IN VAN!

Aţi putea să vă ocupaţi de activităţi mai deosebite, cu atât mai mult cu cât energia dvs. este superioară atât cantitativ, cât şi calitativ. Sunteţi în măsură să obţineţi şi unele rezultate.Totul e sa stiti cum trebuie sa va canalizati eforturile si care e directia unde trebuie sa insistati!

CEVA MAI BANUITOR!

Sunteţi suspicios ţi ceva parcă nu iese aşa cum vă doriţi. Vă doriţi mai mult timp pentru a vă rezolva toate problemele. O veste vă va stârni uimirea. Aţi putea semna un nou contract. Rudele dvs. nu s-au decis să vă acorde ajutorul pe care l-aţi solicitat, dar s-ar putea ca o persoană să se arate interesată de propunerile dvs.

UN DRUM CARE SE ANUNTA PROFITABIL!

Dacă veţi reuşi să faceţi drumul pe care vi l-aţi propus, dacă nu va interveni ceva chiar în ultima clipă, cu siguranţă vă veţi simţi excelent. Atitudinea dvs. pozitivă şi modul de a aborda lucrurile vor atrage simpatia unei persoane de sex opus. Dacă aveţi copii, astăzi vă veţi ocupa mai mult de educaţia lor.

 

Unele activităţi din această zi par să vă depăşească şi aveţi tendinţa de a vă descărca nervos pe cei din jur. Încercaţi să faceţi faţă criticilor, fără agresivitate inutilă. Străduiţi-vă să păreţi o persoană solidă şi stăpână pe sine, chiar dacă uneori vă simţiţi vulnerabil. Nativii celibatari vor fi tentaţi să reia o legătură mai veche.

VESTI DE DEPARTE!

Aşteptaţi o veste de la un prieten din străinătate, dar se pare că va trebui să aveţi ceva mai multă răbdare. Sănătatea este bună, iar energia maximă. Personalitatea dvs. este mai puternică astăzi, iar influenţa de care beneficiaţi ar putea convinge o persoană importantă de eficienţa unui plan la care vă gândiţi de mult timp.

LASATI NEMULTUMIRILE IN URMA!

Chiar dacă aveţi unele nemulţumiri, starea dvs. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă activităţilor în care sunteţi implicat. Aveţi o zi caldă, care vă aduce numai satisfacţii. Încercaţi să fiţi mai organizat şi să abandonaţi planurile extravagante. Seara, veţi discuta cu partenerul dvs. despre o investiţie costisitoare.

E TIMPUL PENTRU MISCARE!

Starea dvs. fizică este bună, aşa că nu ar fi rău să faceţi mai mult sport. Veţi cheltui mai mult pentru plăceri personale, fapt care v-ar putea aduce reproşurile partenerului. Nu e momentul cel mai potrivit pentru a acţiona în funcţie de experienţele anterioare. S-ar putea ca ceea ce aţi concluzionat dvs. să fie eronat, iar acest lucru aduce neîncredere.

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

REUSITE IMBUCURATOARE!

Aveţi o zi plină, în care totul va merge din plin. Sunteţi într-o formă de zile mari, iar energia vă susţine eforturile. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here