S-a lansat  o trotinetă electrică performanta care revoluționează transportul urban.

Trotineta, care se va comercializa sub numele X-GO, este pliabilă, cu autonomie de până la 20 de Km și este la fel de ușoară ca o trotinetă normală cântărind doar 7 Kg, fiind confecționată dintr-un aliaj de aluminiu ultrarezistent, ce provine din industria aeronautică.

Trotineta are 3 trepte reglabile pentru puterea motorului, viteza maximă ajungând până la 20 Km/h.

Unul din lucrurile interesante la această trotineta este că se pliază în doar 2 secunde, prin tragerea unei manete, devenind astfel ultracompactă și putând fi transportată ușor, depozitată aproape oriunde sau luată în orice mijloc de transport.

Computerul de bord are un afișaj de tip Backlit LED care te ține în permanență informat cu privire la viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, treapta de putere și distanța totală parcursă.

Sistemul de frânare este de tipul electrodinamic recuperează energia și reîncarcă bateria de tip Li-Ion. Pentru mai multă siguranță, X-Go are și un sistem de frânare mecanic pe roata din spate.

X-Go are un design elegant, bateria fiind mascată în coloana ghidonului. Designul este completat de un far led alungit care permite deplasarea fără probleme pe timpul nopții. Există patru variante de culori: Bleu metalizat, Verde metalizat, Grena metalizat si Negru.

Evolio X-Go va fi disponibilă în rețelele partenere la un preț recomandat de 1799 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here