DEZAMAGIRI IN AMOR

Din pricina deziluziilor din ultima vreme, sentimentul de nemulţumire în plan afectiv va pune stăpânire pe dvs. Nu este cazul să faceţi schimbări pe acest plan. Riscul e mare.

OPTIMISM DEBORDANT

Optimismul dvs. îi pune la grea încurcătură pe acei parteneri care nu vă cunosc suficient şi vă cred toate promisiunile. Primiţi multe telefoane şi poate chiar musafiri nepoftiţi.

SUSTINUT DE FAMILIE

Familia este alături de dvs. şi acest lucru vă dă un sentiment de siguranţă. Tocmai de aceea, încercaţi să fiţi mai receptivi la nevoile pe care le au cei din apropierea dvs.

 

SIMT CRITIC EXAGERAT

Ponderaţi-vă pornirile exagerat de critice, căci astfel de manifestări vă vor aduce neplăceri. Vizita unor prieteni vă face ca atmosfera din căminul dvs. să fie deosebit de veselă.

SPECULATII FINANCIARE

Chiar dacă nu aţi rezolvat tot ceea ce v-aţi propus, nu trebuie să intraţi în panică. Cunoştinţele pe care le aveţi vă permit să faceţi unele speculaţii financiare.

SUNTETI IN CENTRUL ATENTIEI

O activitate socială vă va da ocazia să ajungeţi în centrul atenţiei unui grup mai mare de persoane. Dacă doriţi să vă păstraţi cota de popularitate, încercaţi să fiţi mai modest.

PACIFISMUL VA AJUTA MULT!

Încercaţi să fiţi mai conciliant, să faceţi voia părinţilor şi a celorlalte rude, nu neapărat pentru că aveţi nevoie de ei, dar, de această dată, chiar au dreptate.

IDEI DE MARE SUCCES

Dacă vă veţi orienta energia către serviciu, ideile dvs. au şanse să fie strălucite. Dacă nu, fiţi prudent în tot ce faceţi deoarece ar putea să vă dea de lucru.

INCA NU PUTETI ARATA CE PUTETI!

Aţi dori să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari, dar vă avertizăm că situaţia nu vă favorizează suficient. Aşa că mai aveţi puţină răbdare.

NU VA AVENTURATI IN NECUNOSCUT!

Dacă veţi da dovadă de stăpânire de sine şi înţelepciune, ziua de astăzi vă va aduce liniştea mult dorită. Nu riscaţi să faceţi singuri o treabă la care nu vă pricepeţi.

PUTETI AVEA MARI REUSITE!

Aţi putea să vă ocupaţi de activităţi mai deosebite, cu atât mai mult cu cât energia dvs. este superioară atât cantitativ, cât şi calitativ. Sunteţi în măsură să obţineţi şi unele rezultate.

IDEI INGENIOASE!

Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni prin persoane importante.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

TOTUL VA MERGE DIN PLIN

Aveţi o zi plină, în care totul va merge din plin. Sunteţi într-o formă de zile mari, iar energia vă susţine eforturile. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here