– London Stock Exchange Group România a găzduit atelierul educațional „Diversitate și incluziune: Arta de a schimba lumea”
– Evenimentul a avut invitați elevi din 13 licee din România
London Stock Exchange Group Romania (LSEG) a anunțat astăzi că a organizat cu succes un eveniment dedicat subiectului ‘diversitate și incluziune’’ în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii în România și British Council, cu sprijinul Agenției „Împreună” și al Asociației „A.L.E.G”.
Scopul evenimentului a fost de a evidenția importanța diversitătii și incluziunii, cu accent pe egalitatea de gen și pe minoritățile rrome. 60 elevi de liceu de pe teritoriul României au fost invitați să participe la un atelier educațional non-formal, având ca scop încurajarea elevilor de a dezvolta un set concret de acțiuni pe care să le promoveze în continuare, devenind ambasadori proactivi ai acțiunilor pozitive în școlile lor și în viața de zi cu zi.
Înțelegând și susținând diversitatea și incluziunea, LSEG și partenerii implicați în această inițiativă sunt împreună pentru a crea o societate mai empatică și pentru a oferi o mai bună înțelegere a provocărilor cu care se confruntă grupurile marginalizate din comunitatea locală.
Andreea Stanescu, General Manager LSEG România
„La LSEG, inovația, excelența, parteneriatul și integritatea sunt valorile noastre esențiale și aceste valori ne ghidează pe măsură ce ne dezvoltăm oamenii și privim spre viitor. În sprijinul creșterii și excelenței noastre, diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru construirea unei culturi interne în care toată lumea, indiferent de sex, proveniență și naționalitate, se simte binevenită. De la deschiderea birourilor Grupului în București, am atras persoane calificate care contribuie la funcțiile operaționale ale LSEG, dezvoltarea tehnologiei și serviciile de date. Suntem bucuroși să avem alături o echipă de diferite culturi și naționalități ” Excelența Sa, Ambasadorul Andrew Noble LVO “Sunt foarte bucuros să văd că această inițiativă a LSEG, susținută de Ambasada Marii Britanii la București, care promovează diversitatea și incluziunea în România, se adresează tinerilor elevi. Ei au puterea de a aduce o schimbare fundamentală în societatea românească, astfel încât aceasta să fie una deschisă și justă față de toți membrii săi. Ambasada Marii Britanii la București a sprijinit de-a lungul timpului numeroase inițiative și proiecte culturale și educaționale care promovează incluziunea rromilor în societate, combaterea violenței împotriva femeilor și promovarea egalității de gen. Acestea, alături de alte provocări, precum promovarea drepturilor egale pentru persoanele cu dizabilități, se numără printre valorile pe care Marea Britanie le susține atât în Marea Britanie și România cât și pe plan internațional.”
2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here