AMOR A LA MEXICANA

O femeie din Sonora, Mexic, şi-a înjunghiat soţul după ce a dat peste nişte fotografii mai vechi în care acesta era acompaniat de o femeie mai tânără.Se pare că misterioasa femeie era chiar ea.Bine ca n-a avut la indemana o mitraliera!

GRABA STRICA TABLA

Un bărbat din Iași a fost condamnat pentru infracțiuni rutiere, după ce a fost prins de patru ori circulând fără permis. Într-un caz a prezentat un permis de conducere luat de pe internet și tras la imprimantă, pe care nu era trecută nici măcar țara.Pesemne s-a gandit ca vine globalizarea.

SLALOM  PRINTRE URSI

Un turist care schia sâmbătă pe o pârtie din Predeal a avut ghinionul de a se întâlni cu un urs, care a început să-l urmărească și să alerge după el. Incidentul a fost observat de oamenii care erau în telescaun. Aceștia au încercat să îl avertizeze pe schiorul aflat în pericol.A avut noroc.Daca ursul ar fi fost si el pe schiuri, turistul nostru nu scapa asa usor.

FLORIN CITU-MIC SI AMBITIOS

Campania de vaccinare merge bine, afirmă premierul Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook. Cîțu a menţionat că se păstrează obiectivul ca 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi, cu ambele doze, până la sfârşitul lunii septembrie.Vom vaccina zece milioane de romanii pana in septembrie chiar daca treaba asta o sa ne ia si cimci ani, glumea unu’.

ATACAT CU IAURT

Primarul din Iași, Mihai Chirica, a fost atacat de un protestatar cu iaurt, în timp ce se afla în Piața Unirii, cu prilejul ceremoniilor dedicate Unirii Principatelor. Cetățeanul a fost imediat preluat de forțele de ordine. Edilul a declarat la Digi24 că bărbatul este un militar în rezervă și nu locuiește în județul Iași.O caramida ar fi fost mai eficienta.

UN VIRUS DESCURCARET

Apariţia noilor mutaţii ale coronavirusului SARS-CoV-2 detectate în Marea Britanie, Africa de Sud şi Brazilia echivalează cu începerea unei noi epidemii, acest virus „diabolic” reuşind să găsească soluții de a ocoli noile metode de tratament, este de părere consilierul ştiinţific principal al Guvernului de la Paris, Jean-François Delfraissy.Si mai trece-un an/ si mai trec o mie / dar totul e-n van / nu scapam de pandemie!

E BUN SI CORONAVIRUSUL LA CEVA

Gabriel Cotabiţă susține că vede mai bine, după ce s-a vindecat de COVID. „Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur” Un grup numeros de barbati se intereseaza daca asa s-ar putea trata si impotenTA.

LA VREMURI NOI, TOT NOI!

Candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al oraşului Moldova Nouă din judeţul Caraş Severin, Ion Chisăliţă, a câştigat alegerile locale parţiale de duminică, potrivit numărătorii paralele făcută de partidele politice.Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here