Exista nenumarate cazuri cand bebelusului pur si simplu nu ii place sa fie alaptat la sanul mamei. Inca din primele zile de viata, micutul incepe sa isi deprinda propriile obiceiuri. Cel mai cunoscut este cel legat de hrana. Tuturor le place laptele, fiind este unica hrana pe care o poate consuma in acea perioada. Ei bine, multi micuti sunt chiar pretentiosi, deoarece doresc sa bea lapticul dintr-un biberon. Dar nu orice model, ci unul calitativ, realizat din materiale nontoxice si spectaculoase printr-un design comic. Biberoanele de bebelusi sunt accesoriile care nu trebuie sa lipseasca din casele parintiilor, preocupati de orice mic aspect din viata copilului lor. In ziua de azi, poti alege exact modelul pe care il doresti, insa cu mare mare atentie pentru ca exista cateva diferente intre ele.

Tipuri de biberoane pentru bebelusi

Stiai ca selectarea unui astfel de accesoriu influenteaza imediat stilul de viata a bebelusului? Cu ajutorul sau, acesta invata sa manance, sa respire corect in timpul mesei si isi dezvolta maxilarele. Poate ca pare un lucru atat de banal incat alegerea sa este lasata pe ultima suta de metri. Biberoanele de la MiniKids se gasesc in functie de ceea ce mama cauta, iar modelele disponibile se pliaza exact pe nevoile copilului. In magazinul online se pot cumpara biberoane pentru bebelusi care sunt recomandate pentru primele zile din viata. Unul dintre acestea este chiar biberonul clasic anticolici de la Philips. Modelul este special conceput pentru a reduce intr-o anumita masura disconforul provocat de colicii si impiedica patrunderea aerului in burtica.

De ce ai nevoie de un biberon de la Philips Avent?

Mai nou, biberoanele s-au reinterpretat si permit sa reglezi cantitatea de lapte pe care puisorul tau sa o bea. Cand accesoriul este intors cu tetina in jos aerul este directionat imediat prin sistemul de ventilatie si nu se amesteca cu lichidul. Formarea gazelor intestinale este cu mult redus. Se pare ca bebelusii hraniti cu acest model de ultima generatie au fost mai putin agitati in timpul somnului. De asemenea, este un biberon atractiv prin ilustratia cu animalute, dar de folos si datorita texturii striate care previne aplatizarea si asigura o hranire constanta a bebelusului. Asadar, biberoanele de la MiniKids pentru bebelusi au si cateva avantaje care fac diferenta dintre cele clasice, produse de concurenta. In primele 12 luni ele te ajuta sa ai grija de copilul tau. Pentru orice eventualitate, alege cu atentie doua-trei biberoane de bebelusi care il ajute sa fie hranit.

Cum se curata corect biberoanele de bebelusi

Inainte de a le folosi este recomandat sa le cureti si sa le sterilizezi. Primele zile din viata unui bebelus sunt vitale in cresterea sa. Atunci este momentul crucial cand sistemul imunitar se dezvolta, iar igiena este una dintre regulile de baza care nu pot lipsi din acest context. Biberoanele trebuie sa fie sterilizate pana la cele 6 luni din viata copilului, tocmai pentru a indeparta parazitii, bacteriile si virusi. Acestea pot provoca reactii negative precum: greata, voma, diaree sau iritatii pe pielea sensibila.

Sigur si rapid, poti elimina microorganismele prin fierbere. Adaugi o oala cu capac pe plita sau aragaz si dupa ce apa incepe sa clocoteasca, introduci complet biberoanele de bebelusi si tetinele timp de zece minute in apa. Mare atentie! Inainte de a le pune la fiert, spala-le intr-un jet de apa.

Draga mamica, alege cu rabdare si atentie biberonul pentru bebelusi. La MiniKids ai parte de o gama calitativa pentru nevoile tale si a micutului tau.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here