Te gandesti sa ii cumperi un hoverboard copilului? Exista o multime de lucruri de luat in considerare atunci cand il alegeti pe cel perfect. Iata 12 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara un hoverboard.

Ce sunt aceste lucruri?

In realitate,  hoverboard-ul  este un amestec fantastic de tehnologie si roti. Aceste dispozitive au doua roti si sunt autopropulsate. Ganditi-va la ele ca la skateboard-uri electronice, deoarece acestea sunt cu adevarat ceea ce sunt (cu exceptia modului mai cool).

O platforma intre cele doua roti le permite utilizatorilor sa stea pe placa, care se auto-echilibreaza.

Cum functioneaza?

Exista patru componente principale care permit functionarea unui hoverboard:

  • Un giroscop
  • Microprocesoare
  • Baterie
  • Un motor

Giroscopul ajuta la mentinerea echilibrului prin reglarea inclinarii hoverboard-ului. De asemenea, motorul ajuta la echilibru, oferind putere rotilor, permitand placii sa se propulseze inainte sau inapoi.

Microprocesoarele sunt responsabile de reglarea puterii la roti, iar bateria stocheaza energia electrica necesara pentru ca acesta sa-si faca treaba.

Toate aceste elemente lucreaza impreuna pentru a permite utilizatorului sa se echilibreze pe hoverboard in timp ce se misca. Pentru a schimba directia, utilizatorii isi ajusteaza pur si simplu picioarele. Plasarea greutatii inainte determina scuterul electric sa inainteze in timp ce asezarea greutatii in calcai va determina inversarea acestuia.

Rotirea se realizeaza prin apasarea greutatii pe un picior inainte si pe celalalt inapoi.

Hoverboard-urile sunt putin costisitoare, dar merita banii daca luati in considerare totul inainte de a cumpara. Daca vei cumpara unul pentru copilul tau, vei ajunge sa il furi pentru un pic din distractie personala.

Certificare

In primul rand, trebuie sa discutam despre siguranta. In consecinta, hoverboard-urile nu sunt destinate sa fie folosite de copii foarte mici. Este posibil sa fi auzit povesti de groaza ale acestor dispozitive care explodeaza din cauza bateriei pe care o contin. Este posibil, dar este extrem de putin probabil. Cu toate acestea, parintii si utilizatorii pot face mai multi pasi pentru a descuraja incendiile sau defectiunile:

  • Cumpara numai hoverboard-uri care sunt certificate. Cumparatorii pot gasi certificarea pe ambalajul produsului.
  • Nu incarca hoverboard-ul nesupravegheat.
  • Pastrati hoverboard-ul departe de obiectele inflamabile.
  • Folositi numai incarcatoarele vandute cu hoverboard-ul.

Tipuri de hoverboard

Urmatoarea consideratie majora este  tipul de model  de achizitionat. Exista sute de modele din care puteti alege, iar potentialii cumparatori s-ar putea simti coplesiti de volumul pur de posibilitati.

In general, hoverboardurile sunt create cu acelasi concept de baza, dar pot varia diferite caracteristici. Principalele lucruri pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand compari modelele sunt energia bateriei, viteza, materialele si motoarele interne. Fiecare dintre acestea va avea un impact impresionant asupra functionalitatii hoverboard-ului.

Bateria este deosebit de importanta, asa ca asigura-te ca verifici intotdeauna specificatiile.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here