View of contemporary conference room table and chairs with projector screen in company office scale symmetry balance architectural teleconference screen LCD global village

 

O partajare simplificată facilitează prezentări mai eficiente și participare sporită

 

București, 21 octombrie 2019 – ViewSonic Corp., jucător global pe piața soluțiilor de afișare, anunță o nouă extindere a ecosistemului myViewBoard, prin lansarea a trei soluții noi – myViewBoard Box, myViewBoard Direct și ViewBoard Huddle. Acestea asigură suport pentru diverse scenarii de partajare a ecranului, astfel încât utilizatorii să se poată alătura cu ușurință ecosistemului myViewBoard și să poată beneficia astfel de toate avantajele furnizate de acesta. Iar, în combinație cu diferite instrumente digitale myViewBoard, aceste soluții au capacitatea de a îmbunătăți prezentările în grup și experiența participanților – atât în domeniul educației, cât și în mediul de afaceri.

În societatea dinamică de astăzi, unde totul se petrece extrem de rapid, myViewBoard îi ajută pe utilizatori să creeze conținut, să acceseze informații stocate în Cloud și resurse online, permițând accesul rapid la sesiuni de brainstorming, colaborări, prezentări, cursuri și seminarii – atât la fața locului, cât și prin video-conferință – pentru a satisface astfel în mod eficient nevoia de colaborare în toate colțurile lumii”, a spus Craiq Scott, CTO și Sr. Director of Software System and Integration Division la ViewSonic. “Ecosistemul myViewBoard a depășit pragul de 500000 de abonați din peste 360 de entități în numai un an de la lansare. Prin introducerea noilor soluții, vom duce ecosistemul myViewBoard la nivelul următor și vom oferi posibilitatea și mai multor utilizatori să beneficieze de avantajele sale”, a continuat acesta.

myViewBoard este un ecosistem digital de tip Whiteboard conceput pentru oameni care pregătesc, prezintă și participă împreună la diverse activități. Soluțiile de partajare a ecranului reprezintă elemente fundamentale – atât pentru prezentări de succes, cât și pentru o participare sporită. Pentru a răspunde nevoii de diversitate generate de evoluția sălilor de clasă și spațiilor de lucru moderne, myViewBoard Box, myViewBoard Direct și ViewBoard Huddle au fost proiectate având în vedere necesitatea de a simplifica procesul de partajare în diverse scenarii de utilizare, precum prezentări în grup, extinderea ecranului pentru editări și adnotări, sau chiar comutarea ecranului prin rotație.

 

myViewBoard Box – Partajarea wireless a ecranului pentru prezentări în grup

Soluția myViewBoard încorporată, împreună cu sistemul de operare Android, îi permite unui prezentator să partajeze wireless propriul ecran, pe orice alt ecran prin conexiune HDMI. Atunci când sunt folosite simultan mai multe dispozitive myViewBoard Box, o gazdă poate decide să afișeze același conținut pe mai multe ecrane sau să redea în mod selectiv conținutul unui prezentator, partajându-l în același timp cu un alt ecran. Din acest motiv, myViewBoard Box este soluția perfectă pentru prezentările în grup, precum un cadru de învățare studențesc sau o sală de ședințe.

myViewBoard Direct – Partajarea ecranului cu o paletă bogată de instrumente pentru prezentări pe Whiteboard

myViewBoard Direct permite prezentatorului să partajeze sau să extindă ecranul, camera sau orice alt dispozitiv HDMI cu orice whiteboard digital bazat pe un PC cu myViewBoard. Datorită conexiunii HDMI conținutul video poate fi redat în timp real pe un ecran interactiv de mari dimensiuni. Iar cu ajutorul instrumente puternice, precum: adnotări, importare de conținut multimedia, captură și înregistrare de ecran, nivelul de interacțiune poate fi îmbunătățit semnificativ. myViewBoard Direct le oferă utilizatorilor de PC-uri portabile posibilitatea de a partaja cu ușurință ecranul în spațiul myViewBoard.

ViewBoard Huddle – Partajarea ecranului cu suport plug-n-play pentru prezentări în grup

Proiectată pentru partajarea ecranului în cadrul unor prezentări în grup, soluția ViewBoard Huddle permite comutarea ecranului prin rotație, înregistrări audio și de ecran printr-o singură apăsare de buton, precum și preluarea rapidă a fișierelor înregistrate, incluzând suport pentru 6 PC-uri cu conexiune HDMI și un dispozitiv USB Tip-C. În acest fel, utilizatorii își pot partaja ecranele în timp real, printr-o simplă rotire de buton.

Pentru mai multe informații despre ecosistemul myViewBoard, vizitați https://myviewboard.com/. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitați https://www.viewsonic.com/eu/ și urmăriți paginile dedicate de Facebook, Instagram, YouTube și Linkedin.

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este producător de echipamente și soluții de afișare, jucător global important în dezvoltarea de tehnologii vizuale. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane inteligente. Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here