Pasionatii de seriale au descoperit pe Netflix un nou trend si anume cel reprezentat de seriale coreene care au devenit virale la nivel mondial. Topul serialelor Netflix, bazat strict pe productii coreene, include titluri indragite de pasionatii din intreaga lume, povesti intense si productii in curs de aparitie, care au adus in extaz milioane de oameni.

 

 

Seriale coreene – un nou trend in domeniul streamingului online

La inceputul televiziunii, oamenii obisnuiau sa stea in fata televizorului si sa schimbe canalele ore intregi, nemultumiti de reclame si de reality show-urile marca TLC . Acum, cei mai multi utilizatori ai TV-ului sufera de o problema diametral opusa.

 

Exista o ofera foarte mare si, uneori, serialele se suprapun, iar emisiunile de acelasi gen sunt in acelasi timp pe canale diferite. Din fericire, exista Netflix, locul in care fiecare utilizator poate vedea serialele coreene sau alte productii atunci cand doreste.

 

 

Topul serialelor coreene Netflix

Toate productiile de mai jos se incadreaza cu succes in topul serialelor Netflix coreene apreciate:

 

Love Alarm (2019)

Asa cum se intampla si in seria americana Black Mirror, Love Alarm prezinta modul in care o aplicatie de intalnire futurista schimba modul in care elevii dintr-un liceu se comporta online si in viata reala.

 

Part Time Idol (2017)

Acest serial amuzant se refera la toate elementele care fac ca o trupa muzicala sa fie cu adevarat un intreg. Un fost producator de muzica spera sa ajute si, totodata, sa faca parte dintr-o trupa de muzica moderna.

 

Someone in the rain (2018)

In acest serial usor si incantator, doua persoane au sansa de a se vedea reciproc intr-o lumina noua. Yoon Jin-ah (Son Ye-jin) este o femeie care tocmai a implinit 30 de ani. Viata ei este goala si trista – pana cand se va intoarce Seo Joon-hee (Jung Hae-in), fratele mai mic al celui mai bun prieten al ei, care a petrecut trei ani in strainatate. Brusc el nu mai pare a fi doar fratele celui mai bun prieten, ci este o persoana complet noua si atractiva.

 

12 Years Promise (2014)

Cu 12 ani in urma, Jang Guk, o fata de la tara, incepe liceul. Ea se indragosteste de Yoo Jun-su, cel mai popular baiat de acolo. Prima lor noapte impreuna are consecinte tragice pentru Guk – ea ramane insarcinata. Mama ei o trimite in America. Acum, ajunsa adulta, Guk are sansa sa se intoarca in Coreea, unde dragostea ei din liceu nu o recunoaste, dar se simte oricum atras de ea.

 

Heaven’s Garden (2017)

Sotul unei tinere ajunge la inchisoare iar tatal sau, care a fost tot timpul impotriva alegerilor sale, accepta sa se mute cu ea, alaturi de cele doua fiice mici. Aceasta este sansa ei de a se impaca cu tatal ei – modul in care abordeaza situatia este original si educativ.

 

Aceste 5 seriale coreene sunt unele dintre cele mai apreciate de pe Netflix. Marele lor avantaj este faptul ca, pe langa actiune si drama, ele sunt foarte educative, fiind recomandate si adolescenti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here