• Banca Comercială Română oferă creditul Prima Casă cu o dobândă de 2% + IRCC, avans minim de 5% și comision 0 pentru analiza dosarului
  • BCR a primit un plafon de 600 milioane de lei în cadrul noii ediții a programului Prima Casă, reprezentând 30% din plafonul total al garanțiilor care pot fi emise de către băncile românești prin acest program

 

București, 25 februarie 2020 Banca Comercială Română (BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit în cadrul ediției de anul acesta a programului Prima Casă, pentru care oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minim 5% și comision 0 pentru analiza dosarului.

 

Creditele Prima Casă BCR se acordă în limita plafonului disponibil alocat pentru acest program. Suma maximă care poate fi obținută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani.

 

Mai multe detalii despre pașii necesari obținerii creditului Prima Casă BCR sunt disponibile aici.

 

Din plafonul total de 2 miliarde de lei acordat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci intrate anul acesta în program, 600 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 30% din totalul garanțiilor puse la dispoziție de Guvernul României pentru acest program.

 

Exemplu de calcul Prima Casă BCR:

  • Credit: 210.000 RON
  • Perioadă: 30 ani
  • Dobândă: 2% + IRCC
  • Comision evaluare imobil: 370 lei, inclusiv TVA
  • Comision de gestiune FNGCIMM  – 0,40% anual, calculat la valoarea garanţiei
  • Rata lunara: 1.047 lei (nu include comisionul de gestiune datorat FNGCIMM)
  • Valoare totală plătibilă: 384.583lei
  • Dobândă anuală efectivă (DAE): 4,66 %

 

*  *

 

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

 

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 21 de centre de afaceri și 22 de birouri mobile dedicate companiilor și 431 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de bancomate – 2.000 de bancomate, 15.300 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.700 de angajați deservesc 16,2 milioane de clienți în cadrul a 2.500 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2018, Erste Group deținea active totale în valoare de 236,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,79 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,5%.

 

*  *

 

BCR – Comunicare Corporativă

Cătălin Ioniță, e-mail:[email protected] telefon: 0740.247.336

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: [email protected]

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here