Bucureşti, 29 ianuarie 2024

 

Pluriva, compania românească de dezvoltare software de afaceri de tip ERP, a terminat anul 2023 cu o cifră de afaceri în valoare de 14,1 milioane lei, în creștere cu 28% faţă de 2022, an în care a înregistrat afaceri de 10,9 milioane lei.

Nevoia de aliniere la trendurile economiei actuale dar şi consolidarea abilităţilor de soft skills ale resursei umane au atras după sine o nevoie acută de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a însemnat o mai mare deschidere a firmelor din România către accesarea produselor și serviciilor de digitalizare, consolidarea afacerii în online dar şi de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP. Firmele care aveau în plan ca într-o perioadă de 3 – 5 ani să îşi implementeze un sistem ERP au decis să beneficieze mai repede de funcţionalităţile de organizare şi de control obţinute prin aceste soluţii.

„Anul 2023 a fost un an foarte bun financiar şi se înscrie în perioada favorabilă de creștere, în care compania și-a extins veniturile de la 7,5 milioane lei cât a obţinut în 2019, la peste 10,9 milioane de lei în 2022 și apoi 14,1 milioane în 2023, reuşind să aibă venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei în anii 2020 – 2022, înregistrând o creştere accelerată de 22% faţă de cei trei ani anteriori 2017 – 2019”, declară Georgian Roşu, General Manager, Pluriva.

Totodată, reprezentanţii companiei menţionează faptul că principalul produs software, aplicaţia integrată de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturitate, fapt care a ajutat la obţinerea performanţei de business din ultimii ani financiari. Începând cu anul 2020, specialiştii companiei româneşti au implementat în aplicaţie funcționalități precum: şomajul tehnic, reglementările privind telemunca, modificări legislative survenite pe fondul pandemiei.

Principalele domenii de activitate de unde provin clienţii Pluriva, atraşi în portofoliu în ultimii 3 ani predomină firmele ce desfășoară activitate complexă: fie distribuție de echipamente și consumabile și service, fie producție și distribuție, fie vânzare pe mai multe canale online și offline. Analizând noile proiecte din 2020-2023 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clienții, se detașează următoarele domenii: farma, medical, FMCG, distribuție echipamente, imobiliare, servicii de marketing și financiare.

Maturitatea produsului Pluriva ERP a adus implementări și în domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finanțare crowdfunding, energie regenerabilă și electronică și telecomunicații.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie românească de dezvoltare de software, fondată în anul 1998 de către antreprenori români şi a început activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicaţiei şi de implementarea ei, un program software de contabilitate şi gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din România au fost printre primii clienţi ai companiei prin implementarea unui soft care să îi ajute în organizarea activităţii.

În prezent, Pluriva are 47 de angajaţi, în biroul din Bucureşti, localizat în Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvoltă şi implementează software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienţi din domenii diverse. În portofoliul Pluriva, regăsim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry’s Pizza, TipTop, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Global Technical Services, Euromedia, Unior Tepid, Valmand, Vest Trade Consulting – Alaska, Centrul Medical Monza, Romprest, Vectra, Atalian Romania, Netopia, Profi Print, Smartree, Lazar Company, Grupul de firme Optiplus, Laropharm, Maristar, Leonidas, Ecotic, Frigotehnics, Expomob, Axabio Medical, Proenerg, NKsmart, Electrictelecom, Agromad, Novaintermed, Elta.

Biroul regional Pluriva ERP din Transilvania are sediul la Cluj Napoca și livreaza servicii de management de proiect ERP, implementare, configurare, training, dezvoltare eCommerce, contabilitate si mentenanta. Pluriva continuă şi anul acesta să fie Partenerul pentru Inovaţie al Concursului Ecvestru Karpatia Horse Show 2024, un parteneriat cu tradiţie pentru companie, început cu ani în urmă. Pentru detalii, accesaţi https://www.pluriva.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here