• XTB, lider în industria fintech, va oferi o acțiune gratuită fiecărui client nou care deschide un cont pe platforma de investiții XTB.
  • Scopul campaniei de marketing „O acțiune gratuită  pentru un început bun” este de a promova educația privind investițiile în acțiuni.
  • Promoția începepe 9 ianuarie.
  • Campania va fi susținută de ambasadorii XTB și campionii MMA: Conor McGregor, Joanna Jędrzejczyk și Jiří Procházka.
  • XTB nu percepe comision pentru tranzacțiile cu acțiuni și ETF-uri cu un rulaj lunar de până la 100.000 EUR.

 

 

XTB, o platformă care oferă posibilitatea de a investi în peste 5.500 de instrumente financiare la nivel mondial, inclusiv acțiuni și ETF-uri, accelerează creșterea. Fintech-ul global lansează campania „O acțiune gratuită pentru un început bun” pentru a încuraja, respectiv crește, popularitatea și importanța cunoștințelor despre investițiile în instrumente financiare.

 

Orice client nou care deschide un cont la XTB începând cu 9 ianuarie, ora 8:00,  acceptă termenii și condițiile promoției și face o depunere, va primi o acțiune gratuită.

 

Promovarea va fi susținută de o campanie intensă de marketing, ce va consta în videoclipuri publicitare cu vedete sportive mondiale – campionii artelor marțiale mixte Joanna Jędrzejczyk și Jiří Procházka, precum și o campanie online cu luptătorul MMA Conor McGregor,  toți fiind ambasadori de brand pentru XTB.

 

Videoclipul campaniei va fi difuzat pe canalele TV de top, radio și social media.

,,Dezvoltarea tehnologică face ca investițiile să devină din ce în ce mai accesibile și mai răspândite. Prin educație și promovare constantă, încurajăm clienții individuali care își investesc banii să folosească tehnologia care le permite să-și gestioneze investițiile ușor și intuitiv”, a declarat Omar Arnaout, CEO XTB.

 

În primele trei trimestre ale anului 2022, XTB a obținut un profit net de 753 milioane de lei, de patru ori mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent. Numărul total de clienți a depășit 581.000 până în prezent, iar numărul de conturi active se ridică la 152.000.

 

O astfel de creștere a fost posibilă datorită dezvoltării intense a funcționalității aplicației emblematice XTB – xStation, precum și a creșterii numărului de instrumente financiare oferite, dar și a campaniilor active de marketing, susținute de ambasadorii XTB, vedete sportive de renume mondial.

 

 

Despre XTB:

Cu aproape 20 de ani de experiență în piețele financiare, XTB este, în prezent, unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume și o companie completă de investiții listată pe Bursa de la Varșovia. XTB Group include companii reglementate de cele mai mari autorități de supraveghere din lume, inclusiv FCA, CySEC și KNF. XTB este o companie tip fintech bazată pe încredere, tehnologie și suport de excepție oferit clienților. Din 2004, XTB Group s-a extins pe 12 piețe importante din Europa, America Latină și Asia, atrăgând peste 500.000 de investitori individuali. În 2021, XTB Group a primit licențe pentru a opera în Emiratele Arabe Unite și Africa de Sud. Cu platforme dezvoltate in-house și premiate la nivel global (xStation și xStation Mobile), XTB Group oferă peste 5.400 de instrumente, inclusiv acțiuni cu deținere, ETF-uri cu deținere și CFD-uri pe valută, indici, mărfuri, acțiuni, ETF-uri și criptomonede. În plus, prin X-Open Hub, XTB oferă tehnologii de vârf pentru instituțiile financiare din întreaga lume. Pentru informații suplimentare, puteți accesa www.xtb.com/ro

 

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 82% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here