Untitled-4Un avion apartinand companiei aeriene nepaleze Agni Air s-a prabusit, marti dimineata, cu 15 persoane la bord, la putin timp dupa decolarea de la Katmandu, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne. „Avionul (apartinand companiei) Agni Air s-a prabusit in timp ce pleca spre Lukla”, a declarat Jayamukunda Khanal. „La bord erau 15 persoane”, a adaugat el.

Sase straini, intre care patru americani si un japonez, figureaza intre cei 15 pasageri care se aflau la bordul avionului, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne.

„Sase pasageri sunt straini. Patru sunt americani, iar unul este japonez. Nu cunoastem, inca, nationalitatea celui de-al saselea”, a declarat Jayamukunda Khanal.

Fortele de securitate nepaleze au trimis echipe de salvare, dar scestea nu ajunsesera, inca, la locul accidentului, situat la aproximativ 20 de kilometri sud de Katmandu. De asemenea, ploile torentiale impiedicau decolarea din capitala a elicopterelor armatei.

Lukla este un puct de trecere pentru turistii amatori de calatorii catre regiunea Everest, in estul Nepalului. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here