imagesCAW5MO5UPresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Realitatea Tv, ca seful statului nu are ce reprosa opozitiei, avand in vedere ca si-a asumat deciziile economice impotriva crizei, adaugand ca Traian Basescu spune „vorbe de doi lei”. Antonescu a tinut sa comenteze o afirmatie a sefului statului, facuta saptamana trecuta, prin care Traian Basescu le atragea atentia liderilor opozitiei, ca pot fi contra Guvernului, dar nu si „contra poporului”.

„Ma rog. Acuma pe la inceputul anilor ’90 cand se semana confuzia asta, domne, opozitie, opozitie, mai marai, dar ai grija sa nu fi contra poporului, asta, iertati-mi formula, e chiar o vorba de doi lei. Adanca, adanca, dar de doi lei asa. Sa fie impotriva Guvernului, dar sa nu fie impotriva tarii. Pai cine e impotriva tarii, opozitia odihnita sau epuizata sau cei care pur si simplu le baga mana in buzunar oamenilor fara a le da nicio perspectiva?”, a sustinut Crin Antonescu la Realitatea Tv.

El a subliniat ca „masurile economice sunt decisive ca masurile chirurgicale” si trebuie discutate cu oamenii care sunt cu adevarat competenti, reprosandu-i presedintelui ca nu a pus un ministru de finante „desprins de clientela si competent”.

„Prima ta masura ca politician este sa pui ministru de finante cu adevarat competent si desprins de clientela. Iar optiunea politica majora, solutia pentru problemele sistemului politic si administrativ romanesc nu e optiunea pentu un tip de impozit sau altul, un cuantum de impozit sau altul, ci e optiunea pentru o politica eliberata de dictatura clientelei”, a spus liderul PNL.

El a reiterat faptul ca PNL este gata „sa-si bage pielea la saramura” si sa asigure o guvernare alternativa la PDL, precizand ca liberalii cauta toate solutiile pentru a scapa Romania de actuala guvernare, luand in calcul inclusiv suspendarea din functie a presedintelui. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here