Agentia Nationala a Functionarilor Publici continua actiunea de avizare privind stabilirea functiilor publice din cadrul autoritatilor si institutiilor publice locale, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 63/2010. Pana in data de 9 august 2010 Agentia Nationala a Functionarilor Publici a acordat un numar de 2.776 avize pentru 61.893 functii publice, din care 6.579 functii publice de conducere dintr-un total de 3.227 unitati administrativ-teritoriale din cele 41 de judete si din municipiul Bucuresti.

La comisiile de avizare se afla in lucru un numar de 406 de documentatii pe marginea carora specialistii ANFP acorda consultanta.
Un numar de 84 unitati administrativ-teritoriale nu au transmis catre ANFP  documentatiile necesare avizarii, dintre acestea cele mai multe fiind din judetele: Cluj, Olt, Bacau, Mehedinti.

In acest moment, procesul de avizare s-a incheiat pentru judetele Bistrita-Nasaud, Botosani, Buzau, Hunedoara, Maramures, Sibiu si Suceava.
 
„La sfarsitul procesului de avizare, in baza documentatiilor primite din partea tuturor unitatilor administrativ-teritoriale, ANFP va avea o situatie actualizata asupra numarului de functii publice rezultata in urma reducerii de posturi, prevazuta de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 63/2010”, a declarat presedintele ANFP, domnul Andras Szakal.

Presedinte – Secretar de Stat
Andras SZAKAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here