Honda coopereaza cu Parlamentul European al Tinerilor pentru a veni in sprijinul Sesiunii Internationale, ajunsa la cea de-a 64 editie, care se desfasoara in Frankfurt, Germania intre 30 iulie si 8 august. Ieri, un reprezentant al Honda Motor Europe a luat parte la sesiune, dandu-le sansa membrilor Comitetului de Transport si Turism (TRAN) sa invete despre tehnologia de mediu pe care Honda o imbratiseaza si totodata pentru a discuta subiectul mobilitatii durabile.
Membrii Comitetului de Transport si Turism au avut de asemenea ocazia unica de a conduce o Honda FCX Clarity, vehiculul electric cu pile de combustibil si zero emisii. Modelul FCX Clarity nu emite CO2 nici alte emisii nocive, singura emisie fiind apa. Aceasta experienta a oferit delegatilor Parlamentului European al Tinerilor o sansa de a vedea in actiune acest autovehicul revolutionar, pentru a ii incuraja sa ia in considerare potentialul pe care tehnologia pilelor de combustibil o are, ca solutie personala de mobilitate in era post-petrol.
Jane Gordon, PR pentru Honda Motor Europe a comentat: „Evenimentul de astazi a subliniat provocarile societatii cu care se confrunta intreaga lume pentru a obtine o mobilitate durabila. Honda este interesata sa colaboreze cu organizatii precum Parlamentul European al Tinerilor pentru a demonstra rolul activ pe care tehnologiile noastre il pot juca in furnizarea solutiilor acestor probleme.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here