Untitled-6Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, scrie, intr-o postare pe blogul personal, ca, in sedinta de duminica a conducerii filialei, s-a decis realizarea unui audit intern pentru a cunoaste care este situatia reala a filialei, dar si organizarea unui recensamant al numarului de membri activi.„PDL nu mai este locomotiva schimbarii in Bucuresti si o sa avem mult de munca. Le-am spus asta tuturor celor prezenti la intalnirea de ieri (duminica, n.r.). Am luat decizia de a face un sondaj pentru a vedea cum sta partidul in optiunile bucurestenilor. De asemenea, am hotarat organizarea unui recensamant al numarului de membri activi, dar si un audit intern. Consider ca inainte de toate trebuie sa stim exact situatia in care se afla organizatia de Bucuresti a partidului”, anunta presedintele interimar al filialei, care a preluat conducerea de la Liviu Negoita.

In postarea sa, Udrea prezinta concluziile primei sedinte a organizatiei PDL Bucuresti, care a avut loc duminica: PDL trebuie sa se reindrepte catre oameni, trebuie sa fie din nou aproape de cetatenii Capitalei.

„Daca vrem sa avem succes, avem o singura cale de urmat – dialogul cu cetateanul. PDL Bucuresti trebuie sa coboare in strada si sa asculte ceea ce bucuresteanul are sa spuna, chiar daca uneori nu o sa ne placa ce auzim. Avem sansa de a recladi organizatia pe baze mai stabile si obligatia de a pune cetateanul in centrul actiunilor noastre”, noteaza Udrea, referindu-se si la deschiderea filialei catre atragerea de bucuresteni.

„Le-am spus consilierilor nostri locali ca de-acum incolo vom sustine proiectele si ideile pe care le primim de la oameni. Avem un mandat direct pe care trebuie sa-l punem in aplicare. Vom sustine toate proiectele de care are nevoie Bucurestiul, fie ca ele vin de la Sorin Oprescu sau din alta parte, si ne vom opune cheltuielilor inutile. Nu vom critica de dragul de a critica. Vom face o opozitie constructiva”, adauga Udrea.

Elena Udrea a convocat, duminica, prima sedinta a organizatiei PDL Bucuresti, in fruntea careia a fost numita saptamana trecuta, in sedinta BPN al partidului. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here