Honda Trading Romania anunta preturi fixe in lei pentru modelele Civic Sedan si Accord in luna iulie, indiferent de evolutia cursului valutar. Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania: „Pentru ca urmeaza o perioada de acomodare la noile norme fiscale, ne-am gandit ca cea mai buna solutie pentru clientii nostri este sa pastram preturile de achizitie fixe in lei, cel putin in luna iulie. stim cu totii ca variatiile cursului valutar pot avea un impact semnificativ asupra pretului final si vrem sa venim astfel in intampinarea clientilor nostri.”
Astfel ca cei care doresc sa achizitioneze in luna iulie unul dintre cele doua modele beneficiaza de un cost ce nu va fi afectat de conditiile economice din piata, practic invulnerabil la diferentele semnificative de curs valutar inregistrate in ultima perioada.
Honda Trading Romania continua seria avantajelor oferite clientilor – pe langa preturi fixe, clientii care aleg in aceasta perioada unul dintre modelele Accord beneficiaza de asemenea si de un voucher de calatorie in valoare de 1000 euro, pentru o vacanta de vis la volanul noului automobil.
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda. www.hondatrading.ro
Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here