Mercedes-Benz isi continua ascensiunea in segmentul autovehiculelor comerciale usoare
Vario este dotat cu un nou motor si cu cea mai avansata tehnologie de evacuare
Vario – povestea de succes merge mai departe
Vario – sinonim cu solutii de transport personalizate si flexibile
Stuttgart – Decizia a fost luata. Mercedes-Benz Vario primeste un facelift si urmeaza sa fie echipat cu un nou sistem de transmisie. Pentru a respecta standardele viitoare cu privire la emisiile poluante, Vario va fi dotat cu un motor prevazut cu o noua tehnologie de evacuare, care va suplimenta tehnologia SCR, raspunzand astfel standardelor Euro 6. Modelele Vario vor continua sa fie fabricate la Ludwigsfelde si dupa 2013.
Succesul durabil pe piata al modelului Vario la categoria autovehiculelor comerciale usoare de mare capacitate reprezinta dovada investitiilor temeinice in autovehicul si in fabrica din Ludwigsfelde din apropierea Berlinului. Cel mai mare membru al familiei Mercedes-Benz autovehicule comerciale usoare nu numai ca intruneste functiile remarcabile de manevrabilitate caracteristice unui astfel de autovehicul, in combinatie cu capacitatea mare de incarcare a unui ‘camion usor’, dar lanseaza o propunere la fel de convingatoare prin inalta calitate, fiabilitatea, inovatia si constructia speciala a caroseriei.
Datorita motorului frontal, modelul Vario – spre deosebire de ‘camioanele usoare’ – nu are nevoie de o cabina basculanta, incadrandu-se perfect in conceptul de autovehicul comercial usor. Accesul soferului din cabina spre partea din spate a autovehicului se face mult mai usor. Prin urmare, Vario poate fi folosit drept ambulanta sau motorhome sau pentru servicii de livrare.
Pragul jos de incarcare si sarcina utila mare, in special, il fac autovehiculul ideal pentru distributii in segmentul de mare tonaj.
in ansamblu, Vario este instrumentul ideal pentru provocarile viitorului datorita optiunilor personalizate si flexibile ale caroseriei care sunt proiectate in functie de cerintele consumatorilor – chiar daca se afla in cel de-al 15-lea an de productie.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz pot fi accesate la adresele www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.

Contact:

Gabriel Craciun

[email protected]

+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here