imagesCAL5SFVAPremierul Emil Boc i-a acuzat de ipocrizie pe parlamentarii opozitiei care au inceput sa vocifereze inca de la inceputul discursului sau privind motiunea de cenzura, afirmand ca acestia „se agata cu dintii” de pensiile de lux eliminate de Guvern prin angajarea raspunderii.Inca de la primele cuvinte rostite de la tribuna Parlamentului de seful Guvernului, parlamentarii opozitiei au inceput sa vocifereze, sa fluiere si sa strige „Hotii”, incercand astfel sa intrerupa discursul premierului.

Unii dintre parlamentarii opozitiei i-au adresat premierului si cuvinte ca „Handicapatule”, „Mars de aici”, „Sa va fie rusine”.

Pe acest fundal sonor, premierul i-a acuzat pe parlamentarii opozitiei care protesteaza astfel deoarece isi pierd privilegiile si pensiile „de lux”.

„Vad parlamentari din opozitie care sufera pentru ca si-au pierdut pensiile de parlamentari. Asta este reactia, huiduieli, va agatati cu toate puterile pana in ultima clipa, cu dintii de pensiile de lux. Plangeti pe umerii pensionarilor obisnuiti, dar dati dovada de ipocrizie”, a spus Boc.

El a acuzat din nou fostul Guvern ca a cheltuit banii pe „huzur si pomeni”, iar acum ofera lectii de morala si a sustinut ca, in mandatul de premier al liberalului Calin Popescu Tariceanu, PSD a santajat PNL cu diverse privilegii pentru a-i mentine pe liberali la putere. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here