62425_articol[1]Agentia Nationala a Functionarilor Publici informeaza ca joi, 10 iunie 2010 are loc semnarea oficiala a acordului de parteneriat cu  Societatea Romana de Radiodifuziune. Evenimentul, care se va desfasura incepand cu ora 11, la Centrul de presa al SRR, se va bucura de prezenta conducatorilor celor doua institutii, respectiv d-na Maria toghina, Presedinte – Director General SRR si d-l Andras Szakal, Presedinte – Secretar de Stat ANFP.

Acordul de parteneriat cu SRR se inscrie pe linia deschisa de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici in scopul imbunatatirii comunicarii interinstitutionale benefice si eficiente pentru ambele institutii si a deschiderii manifestate permanent de ANFP pentru comunicarea cu institutiile de presa.

Importanta acordata acestui parteneriat rezulta din recunoasterea reciproca a valorilor, importantei misiunii, prestigiului si angajamentului in folosul cetatenilor de care se bucura cele doua institutii, radioul public reprezentand pentru ANFP institutia de presa etalon  pentru profesionalismul, echidistanta si responsabilitatea cu care prezinta publicului aspecte diverse ale societatii romanesti si internationale″ a declarat Andras Szakal, presedintele ANFP.

Cu prilejul evenimentului, conducerea ANFP si SRR va expune participantilor (angajati ai celor doua institutii) o scurta prezentare a institutiilor pe care le reprezinta.
Tot in cadrul manifestarii, radioul public isi va deschide portile, pentru angajatii ANFP, care vor avea ocazia sa viziteze studiourile radioului, centrul de presa , studioul de concerte, agentia de presa RADOR .

Acordul de parteneriat cuprinde in esenta promovarea reciproca a imaginii, a activitatilor, programelor si proiectelor catre publicul tinta, participarea la evenimente precum si derularea unor proiecte comune.
 
 

Presedinte – Secretar de Stat

Andras SZAKAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here