imagesCA2K8FO8Pugilistul Lucian Bute se va lupta cu boxerul american Jesse Brinkley pentru titlul mondial in versiunea IBF, a anunţat, marţi, intr-o conferinţa de presa, presedintele Federaţiei Romane de Box, Rudel Obreja. „Lucian Bute va lupta cu Jesse Brinkley din SUA, el fiind desemnat de IBF challenger obligatoriu. In cazul in care Brinkley se va accidenta, atunci Bute va intalni un alt sportiv”, a spus Obreja.

Rudel Obreja a afirmat ca pana la sfarsitul lunii iunie, trebuie sa ii anunţe pe reprezentanţii Interbox daca meciul pentru titlul mondial va avea loc in Romania sau in alta ţara. „in Romania e situaţia care e si deocamdata mi-a fost imposibil sa port discuţiile finale cu autoritaţile. Am obţinut, in principiu, promisiunea Interbox ca daca avem ce ne trebuie, adica garanţiile financiare, am avea inca posibilitatea sa organizam in Romania gala. Cred ca va fi ultimul meci al lui Lucian anul acesta, iar apoi se va duce acolo unde HBO ii va impune, cel mai probabil in SUA”, a completat Obreja.

Lucian Bute (26 de victorii si nicio infrangere) si-a aparat pentru a cincea oara titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, in faţa pugilistului columbian Edison „Pantera” Miranda, intr-o gala ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here