imagesCAQQGSRUMinistrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, nu exclude posibilitatea ca o motiune de cenzura sa treaca, si nici o posibila remaniere guvernamentala. Intrebata de MEDIAFAX ce sanse ar avea o motiune de cenzura, Udrea a raspuns ca nu este „total exclus”.

„Pe de alta parte, sunt sanse putine pentru o motiune de cenzura, pentru ca nu vad cum. Sper ca parlamentarii au un minim de ratiune si sa inteleaga ca o criza politica acum ar fi ultimul lucru care ne-ar mai trebui. Destul ca ultimele patru luni din anul 2009 nu s-au putut lua masurile de care aveam nevoie pentru ca nu aveam Guvern”, a spus Udrea.

Ea a adaugat ca spera ca parlamentarii sa inteleaga ca nu este o problema a PDL, ci problema intregii clase politice cum reuseste sa se concentreze pe rezolvarea crizei economice, fara sa creeze si o criza politica.

„asta ar fi ultimul lucru de care am avea nevoie”, a adaugat ea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri ca, in momentul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe proiectul de lege care include masurile de austeritate PSD va depune o motiune de cenzura care va contine revendicarile sindicatelor, alaturi de alte puncte specifice unui partid social-democrat. PNL a anuntat ca va vota motiunea de cenzura.

Referitor la o eventuala remaniere a Guvernului in acest an, Udrea a spus ca nimic nu este exclus.

„Cel putin ultima perioada arata ca lucrurile evolueaza neasteptat. Dar nu se vorbeste de remaniere in mod serios. Sa faci acum o remaniere e foarte complicat, cand ai de implementat aceste masuri. Sa schimbi in momentul acesta Guvernul… in primul rand ca-ti ia timp”, a mai spus Udrea. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here