Untitled-9Leds C4 Romania, 25.02.2010: Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, anunta aparitia noilor colectii La Creu. Catalogul La Creu prezentat in cadrul www.leds-c4.ro cuprinde o serie de colectii noi, incluzand numeroase modele inedite de corpuri de iluminat. Colectiile si corpurile de iluminat noi sunt prezentate separat, in cadrul sectiunii speciale “Produse noi”, fiind evidentiate cu eticheta “Nou” si in cadrul sectiunilor clasice de prezentare. Noile corpuri de iluminat La Creu se remarca prin originalitate si functionalitate, reprezentand solutii eficiente de iluminat, atat pentru canalul traditional, adresandu-se direct consumatorului final, cat si pentru canalul contractual (magazine specializate in comercializarea corpurilor de iluminat).

Noile corpuri de iluminat La Creu reprezinta doar o parte dintre colectiile de corpuri de iluminat care vor fi lansate in aceasta prima parte a anului 2010 in cadrul site-ului www.leds-c4.ro si prefigureaza aparitia Catalogului La Creu 2010. Originale si eficiente, aceste corpuri de iluminat acopera o gama vasta de necesitati, de la cele casnice (iluminatul apartamentelor, caselor si gradinilor), pana la necesitatile complexe ale hotelurilor, restaurantelor, cluburilor si birourilor.

“Inainte de sfarsitul celei de-a doua luni din an, Leds C4 Romania anunta o serie noua de colectii de corpuri de iluminat in cadrul catalogului La Creu. Respectand cele mai recente tendinte ale decoratiunilor interioare, confectionate din materiale moderne, cu finisaje inovative, corpurile de iluminat Leds C4  se remarca prin plaja extinsa de necesitati la care raspund, incadrandu-se perfect atat in spatiile casnice (apartamente, case, gradini), cat si in spatiile publice precum restaurante, hoteluri, cluburi, baruri si birouri”, declara Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania. “Incepand de saptamana viitoare, pentru a ne bucura impreuna de primele zile mai calde, in cadrul www.leds-c4.ro se va lansa promotia de primavara care va include, atat corpuri de iluminat din colectiile de anul trecut, cat si corpuri de iluminat lansate in 2010”, adauga Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania.

Despre Leds-c4.ro
Cu un portofoliu de peste 2500 de corpuri de iluminat (de la aplice si plafoniere moderne si practice, pana la lustre si candelabre elegante si rafinate, de la solutii de iluminat subacvatice, la felinare si lampi stradale de mare putere), www.leds-c4.ro se remarca prin simplitatea si rapiditatea cautarii de produse, prin informatiile detaliate de ordin tehnic si estetic, precum si prin consilierea si consultanta asigurate de specialisti in industria de corpuri de iluminat. Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati www.leds-c4.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here