REVENITI ASUPRA UNEI DECIZII!

O discuţie în contradictoriu ar putea să vă pună pe gânduri şi să vă determine să vă întrebaţi dacă nu cumva atitudinea dvs. este incorectă.

REGASITI CALMUL IN SANUL FAMILIEI!

O discuţie amicală se termină cu o critică greu de suportat, de care oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. Drumuri neaşteptate, iar seara, familie calmă şi fericită.

RENUNTATI LA UN DRUM!

Partenerul de viaţă vă reproşează că nu v-aţi ales bine momentul pentru o călătorie. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria.

REPARATI CE-ATI STRICAT!

Faceţi o greşeală la serviciu şi staţi peste program, ca să o îndreptaţi. Nu luaţi decizii în grabă şi nu vă ambiţionaţi să faceţi totul de unul singur.

 

VESEL SI BINE DISPUS!

Sunteţi foarte bine dispus şi optimist, deşi în jurul dvs. nu este o atmosferă veselă. Vă sfătuim să nu vă detaşaţi prea mult de problemele colegilor.

VA DORITI PREA MULT

Visaţi la călătorii senzaţionale şi la locuri pline exotism si de mister. Trebuie să luptaţi cu dvs. pentru a vă păstra imparţialitatea şi a reveni cu picioarele pe pământ.

E POSIBIL SA MAI SI GRESITI!

Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dvs.

DEFICIT DE COMUNICARE!

Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii deoarece este posibil să vă aflaţi într-o stare de confuzie şi să nu fiţi dispus să comunicaţi cu cei din jur.

APAR OCAZII NESPERATE

Vi se pare normal să-i impresionaţi pe cei din jur prin farmec şi bunăvoinţă, urmărind în paralel interesele personale şi găsind noi oportunităţi de realizare.

VRETI SA VA REZOLVATI SINGUR PROBLEMELE!

Nu doriţi să ştie şi alţii cu ce probleme vă confundaţi. Consideraţi că mândria este firească în astfel de situaţii. Important e să rezolvaţi la timp complicaţiile.

SCAPATI DE GRIJA FINANTELOR

Bârfele de care aflaţi nu vă deranjează decât dacă au legătură cu familia. Aveţi şanse de redresare financiară, şi de această dată nu veţi face acte de caritate.

O ZI AGITATA

Va fi mare agitaţie la serviciu, veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile şi nu vă va fi uşor. Colegii nu vor fi prea dornici să vă sprijine, aşa că vă veţi descurca singur.

ZODIE FAVORIZATA-SAGETATOR

SURPRIZE MINUNATE

Sunteţi susţinut de partener şi  vi se vor pregăti nişte surprize ca în poveşti. Dispuneţi de un potenţial deosebit în ceea ce priveşte implicarea şi demararea unor activităţi noi, foarte profitabile pentru toată lumea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here