TERIBIL DE NERVOS!

Veţi fi deosebit de irascibil şi orice chichiţă care nu se rezolvă cum vă doriţi ar putea genera reacţii prea impulsive din partea dvs. Ar fi de dorit să nu vă accentuaţi starea de nelinişte.

 

PLIN DE ENERGIE!

Sunteţi energici şi curajoşi, însă aveţi temeri în ceea ce priveşte unele vorbe pe care i le-aţi adresat partenerului. Nu vă bazaţi pe colegii de muncă dacă doriţi să luaţi o iniţiativă financiară.

SARCINI IN PLUS!

La slujbă vi se dau o mulţime de sarcini pe care va trebui să le duceţi la bun sfârşit de unul singur. Popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus creşte simţitor.

 

CIRCUMSPECT!

Verificaţi fiecare lucru făcut de altul, orice hârtie ce trebuie semnată; nu aveţi încredere în nimeni. Aţi găsit o metodă de a fi ferm cu oamenii incomozi si asta va scuteste de nenumarate posibile inconveniente! Daca sunteti suficient de atent, puteti sa va alegeti chiar cu un mic castig!

 

TREBURI GOSPODARESTI!

Programul dvs. cuprinde o mulţime de activităţi domestice de care nu ştiţi cum să scăpaţi mai repede. Vizita unor persoane vă va ajuta să petreceţi o după-amiază cât se poate de plăcută.

LASAT BALTA!

Unul dintre colaboratori nu vă va putea sprijini într-o chestiune pe care o consideraţi importantă. Sănătatea nu este punctul dvs. forte, aşa că nu vă implicaţi în activităţi suprasolicitante.

E NEVOIE DE INITIATIVA

Partenerul aşteaptă să luaţi iniţiativa. Momentul vă e favorabil, dar nu amestecaţi sentimentele cu munca şi nu vă asumaţi prea multe obligaţii, pentru că rezultatul va fi nesatisfăcător. Sporeşte nevoia de mişcare.

 

APLECAT SPRE MISTER

Vă incită misterele. Nu pierdeţi nici o ocazie de a vă aprofunda cunoştinţele. Dacă vreţi să faceţi un împrumut, este o zi favorabilă.

O ZI SOLICITANTA!

Este o zi care vă solicită spiritul de luptă şi rezistenţa la stres. Evitaţi stările conflictuale în cuplu! Viziunea prea avangardistă poate deranja.

PUTINA ORGANIZARE NU STRICA!

Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta, trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante. Organizaţi-vă cât mai riguros!

CONTRA CRONOMETRU!

Dimineaţă sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă liniştiţi abia spre seară.

DE NERECUNOSCUT!

Cei care vă cunosc nu vă recunosc astăzi! Sunteţi exuberanţi, plini de inventivitate şi puşi pe farse. Încercaţi să mascaţi problemele care vă macină şi să ascundeţi bine micile supărări.

ZODIE FAVORIZATA-RAC

CASTIG FINANCIAR

Se întrevede un câştig financiar pe care ştiţi de pe acum cum îl veţi folosi. S-ar putea să apară şi o cheltuială neprevăzută, dar vă rămân bani destui pentru a vă satisface un moft. O sumă de bani se va întoarce la dvs.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here