București, 29 septembrie 2016. Pizza Hut lansează o nouă campanie prin care își propune să readucă românilor bucuria de a sta la masă. În ultima perioadă, timpul acordat meselor principale s-a redus la 45 de minute pe zi, iar mâncatul pe fugă, un obicei periculos, a început să ia amploare. Oamenii nu mai acordă importanța necesară momentelor petrecute la masă, tot mai mulți adoptând metoda mâncatului rapid și în orice loc: pe stradă, în metrou, la volan, etc.

Astfel, Pizza Hut lansează o nouă provocare, după cele două misiuni încheiate deja cu succes, „de-tastaturizarea” și “de-telefonizarea”, lanțul de restaurante îndemnându-i pe consumatori să petreacă mai mult timp la masă și să se bucure de momentele petrecute cu cei dragi. Iar, pentru a susține această nouă misiune, Pizza Hut îi întâmpină pe clienți cu o ofertă avantajoasă. Aceștia pot transforma o pizza mică într-una medie, cu doar 5 lei în plus, economisind astfel între 7 și 10 lei, în funcție de rețeta aleasă. Oferta este valabilă în toate restaurantele Pizza Hut din țară până pe 11 noiembrie 2016.

“Observăm tot mai multe schimbări în comportamentul de consum al oamenilor, acest lucru reflectându-se și în timpul acordat meselor, ce s-a redus considerabil în ultimii ani. Una dintre misiunile noastre este să-i ajutăm pe clienţi să <redescopere bucuria meselor în oraș> și să renunțe la obiceiul de a lua masa pe fugă. Ne dorim să le arătăm cât de importante sunt momentele petrecute la masă, alături de cei dragi, și să-i încurajăm să aloce mai mult timp acestora” , a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

* * * * *

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine unsprezece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Raluca Stoica

Media Associate, Golin București

Email: rstoica@golin.com

Telefon: 0742 100 625

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here