Fares Orăștie, cel mai mare producător român de ceaiuri și remedii din plante medicinale, anunță recunoașterea calității produselor sale la nivel internațional, precum și creșterea popularității în rândul românilor.

 

Astfel, compania a obținut certificarea sistemului de management al sigurantei alimentului in conformitate cu standardul ISO 22000:2005 (HACCP) pentru fluxul de ceaiuri, precum și recertificarea sistemului de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2008 pentru întreg grupul de firme Fares, ambele atestări aducând garanții suplimentare pentru CALITATEA SI SIGURANTA produselor Fares. Organismul de certificare este TUV RHEINLAND ROMANIA, filială a Grupului German TUV Rheinland, cu sediul în Koln, Germania.

 

Dubla certificare reflectă responsabilitatea companiei față de consumatori și conformitatea cu cerințele autorității de reglementare, precum și cu cele agreate de clienți în legătură cu siguranța alimentelor.

 

“Satisfacția și siguranța consumatorilor sunt extrem de importante pentru compania noastră. De aceea, ne asigurăm în permanență că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Respectăm oamenii, natura și tot ceea ce facem și ne bucurăm să vedem că acest lucru nu trece neobservat. Anul acesta, Fares a urcat 20 de poziții în topul celor mai puternice 100 de branduri românești[1], fiind singura companie de ceaiuri și suplimente alimentare care face parte din acest clasament. Prezența permanentă în acest top reflectă recunoașterea calității produselor Fares și aprecierea consumatorilor față de brand, analizate în cadrul unui studiu de specialitate realizat în luna august 2016”, a declarat Ana-Maria Constantin, Manager Comunicare Fares.

Fares are o experiență de 87 de ani în prelucrarea plantelor naturale, dezvoltând cu atenție tehnologiile care stau la baza a peste 400 de ceaiuri și produse din plante medicinale.

 

 

Despre Laboratoarele Fares Bio Vital:

 

Povestea Fares începe de pe timpurile strămoșilor daci, apoi a renăscut în 1929 la poalele Sarmisegetuzei, prin munca farmacistului Andrei Farago, pionierul fitoterapiei românești.

 

În prezent, Fares este lider pe piața ceaiurilor și a remediilor din plante medicinale din România, datorită respectului pentru tradiție și pasiunii cu care întreaga echipă de specialiști descoperă moduri noi de a folosi plantele în slujba sănătăţii oamenilor.

 

[1] Conform topului “100 cele mai puternice branduri românești”, realizat de Revista Biz pe baza unui studiu al Unlock Market Research din luna august 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here