Elis Pavaje, liderul pietei pavajelor din Romania, aniverseaza in aceasta luna 25 de ani de activitate, perioada in care a vandut peste 11 milioane mp de pavele si peste 11 milioane m.l. de borduri. Produsele companiei sunt disponibile la nivel national cu ajutorul a peste 150 de parteneri, printre care distribuitori locali, magazine mari de bricolaj precum Dedeman si Hornbach, precum si in cele doua showroom-uri proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova).

in cei 25 de ani de activitate, Elis Pavaje s-a implicat in numeroase lucrari publice, de o mare anvergura precum amenajarea exterioara Shopping City Sibiu, modernizarea centrului vechi al municipiului Alba Iulia, reamenajarea Esplanadei din Pascani, amenajarea exterioara a Salii Polivalente din Cluj si a Cluj Arena. Ultimul proiect de amploare a constat in amenajarea exterioara a Therme Bucuresti, cel mai mare si modern parc acvatic cu ape geotermale din tara, cu produse pentru o suprafata de aproximativ 24.000 mp si borduri pentru 18.000 ml. Pe langa activitatea comerciala, Elis Pavaje s-a implicat in proiecte de responsabilitate sociala si a livrat produse si servicii pro-bono de amenajare exterioara pentru asociatii, spitale si parohii.

„Elis Pavaje a inceput ca o mica afacere de familie in 1991, cu cateva modele importate din Germania. in cei 25 de ani de activitate am investit in dezvoltare cea mai mare parte a profitului obtinut, aprox 30 milioane de euro, iar faptul ca suntem lideri pe piata de pavaje de atata timp ne certifica strategia de dezvoltare. Planurile pe termen lung nu sunt cu mult diferite. Investim in inovatie si productie pentru a putea livra produse de cea mai buna calitate insotite de un pachet de servicii conexe prin care sa facilitam realizarea de amenajari exterioare complete pentru clientii nostri. Ne dorim sa ramanem prima alegere a romanilor in domeniul pavajelor .” a declarat Emil Gota, director general al Elis Pavaje.

Portofoliul de produse Elis Pavaje cuprinde cea mai variata gama de pavaje de pe piata romaneasca: peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton (palisade, jardiniere, blocuri de zid, elemente de treapta, garduri si placi de soclu), disponibile in mai multe variante de dimensiuni si culori. Printre cele mai apreciate modele se numara Fantasia, Antico, Rustic, Umbra, iar nuantele preferate de clientii romani sunt mixurile de culori patinate: antracit, alb-crem, travertin.

Produsele Elis Pavaje sunt realizate prin tehnologia de vibropresare a betonului, prin care se asigura obtinerea unui beton de calitate superioara, cu multiple avantaje, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. De asemenea, oferta Elis Pavaje este intregita cu un pachet complex de servicii, ce ofera sprijin pe tot parcusul procesului de amenajare, in etapele de consultanta si proiectare, transport, montaj, intretinere si curatare a pavajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here