Sophia, producator, editor de colectii de decoratiuni textile si francizor, si-a deschis intr-un cadru festiv luna acesata, respectiv pe data de 12 februarie o noua franciza in orasul Galati. Showroomul de prezentare, situat in Str. Brailei, nr.54, la parterul bl.BR 1A, asteapta sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti clienti din oras, in domeniul decoratiunilor textile interioare.

Sophia este firma ieseana cu o traditie de 12 ani si o retea de 25 de magazine in Romania, Republica Moldova si Germania, din care 7 magazine proprii si 18 francize, ce s-a extins pe piata nationala si internationala, promovand permanent parteneriatul in regim franciza.

Increderea clientilor nostri a fost castigata pas cu pas in toti acesti ani de experienta acumulata. Din 2013 si pana in prezent Sophia participa an de an la targurile internationale din Londra, Birmingham, Paris și Milano, ocazii cu care isi promeaza noile colectii, face introspectii asupra pietei și monitorizeaza noile tendinte. In calitate de producator si editor de colectii Sophia Home Decoration vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse: (perdele, draperii, tapitetii, drapaje, lambrechinuri, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de perna, fete de masa, lenjerii de pat, sisteme de prindere, accesorii, mic mobilier ).

Portofoliul Sophia Home Decoration cuprinde lucrari pentru mai mult de 70 de hoteluri si pensiuni, 100 restaurante si cafenele, teatre si muzee dintre care amintim cu consideratie Teatrul National „V. Alecsandi” din Iasi, Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iasi si peste 5000 de resedinte private.

Invitam toti galatenii, sa paseasca in universul culorilor, formelor si tesaturilor, ce se regasesc in colectiile prezentate. Unul din punctele forte ale conceptului il reprezinta serviciile complete de calitate care integreaza productia custom-made, consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializati, ce ofera solutii practice si creative şi montajul sistemelor de prindere.

Creatiile noastre sunt realizate in ateliere proprii, iar colectiile prezentate in magazin se axeaza pe cateva teme cheie, ce includ mai multe produse functionale cu aspect similar, fapt ce ii ajuta pe clienti, sa-si coordoneaze achizitiile si sa cumpere un grup de produse bine armonizate. Noul magazin Sophia Home Decoration din Galati are un design special creat pentru a conferi o nota de inedit, armonie si totodata de relaxare.

Plecand de la ideea armoniei caminului si caldura pe care acesta se doreste sa o degaje, magazinul Sophia Home Decoration din Galati isi deschide portile pentru a dezvalui clientilor jocuri de culori, mixuri de tesaturi si concepte personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here