Konica Minolta va prezenta la drupa 2016, cel mai important eveniment global destinat industriei de print si cross-media, inovatii de ultima ora in productia digitala si aplicatii adiacente, intr-un adevarat spectacol tehnologic care consolideaza pozitia de lider a companiei pe piata de tipar digital.

Editia de anul acesta a drupa va fi organizata in perioada 31 mai – 10 iunie in Düsseldorf, Germania, sub sloganul “Touch the future”. Konica Minolta va avea unul dintre cele mai mari spatii expozitionale de la drupa 2016, insumand 2.400 mp, in care va prezenta solutiile de productie digitala ale companiei pentru mediul de business, inclusiv solutii de tipar industrial inkjet, productie de etichete si automatizari de marketing. Atractiile principale ale standului Konica Minolta vor fi noua serie bizhub PRESS 1250 si lansarea comerciala completa a KM-1, sistem de tipar digital color in coala inkjet UV in format B2+ (585x750mm).

Olaf Lorenz, directorul general al Diviziei Internationale de Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Scopul nostru fundamental este sa anticipam nevoile clientilor nostri si sa le transformam ideile in realitate, prin livrarea de solutii inovatoare care sa le imbunatateasca afacerile. La drupa vom prezenta concepte inovatoare si vom demonstra modul in care ii sprijinim pe clientii nostri sa isi dezvolte afacerile si sa genereze mai mult profit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here