Sediul central al Mega Image se va reloca in noul spatiu de birouri din cadrul complexului Plaza Romania, in urma unui contract incheiat cu Anchor Grup.

Necesitatea unui spatiu mai incapator pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltarii activitatii companiei din ultimul an. Spatiul ocupat de Mega Image, cu o suprafata inchiriata de 3,360 metri patrati, se afla in noul proiect de birouri Plaza Romania Offices, detinut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza Romania, transformata in spatii de birouri, in urma unui proces amplu de renovare si modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate in aripa de est a cladirii mall-ului, la etajul al doilea.

Pe langa aceasta suprafata, sediul central Mega Image va dispune si de locuri de parcare dedicate, atat pentru angajati, cat si pentru vizitatori.
Noul Plaza Romania Offices aduce un concept inovator in Bucuresti: un spatiu de birouri de 10.500 de metri patrati integrat intr-un centru comercial. Angajatii se vor bucura atat de confortul si facilitatile unei cladiri de birouri, cat si de accesul rapid la toate serviciile mall-ului. Magazinele, restaurantele, cinematograful Movieplex, centrul de fitness, saloanele de infrumusetare sunt la un pas distanta de birouri. Mai mult, intregul complex dispune de circa 1800 de locuri de parcare.

„Mutarea sediului Mega Image intr-un spatiu mai incapator si, in general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut in mod constant in ultimii ani, atat ca cifra de afaceri, cat si ca numar efectiv de magazine, iar una dintre prioritatile noastre este sa oferim conditii de lucru moderne pentru toti colegii nostri, inclusiv cei care isi desfasoara activitatea in sediul central”, a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image Romania.

„Colaborarea de succes dintre Mega Image si Anchor Grup s-a extins, iar din iulie 2016, sediul central al partenerului se va muta in cel mai nou proiect al nostru – Plaza Romania Offices. Asadar, ne bucura faptul ca Mega Image este prima companie care va beneficia de facilitatile unui spatiu modern de birouri si, in acelasi timp, de toate serviciile pe care centrul nostru comercial le ofera. Gradul de satisfactie al angajatilor ar trebui sa fie un indicator important pentru toate companiile, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gandit chiar de la inceput sa construim un spatiu de lucru eficient si sa fructificam sinergia dintre destinatia de shopping si relaxare Plaza Romania si zona de birouri, la un pas distanta”, declara Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup.

Mutarea efectiva a sediului companiei in noul spatiu este in curs de pregatire si va avea loc la inceputul lunii iulie. in acest moment, sediul central al Mega Image se afla pe Strada Siret, nr. 95, spatiu ocupat din anul 2006. Numarul efectiv al angajatilor Mega Image care vor avea birourile in noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajati ai companiei, restul desfasurandu-si activitatea in magazine si depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here