Aviatorilor 8, proiectul imobiliar situat in inima Bucurestiului, in Piata Victoriei, in imediata apropiere a Guvernului, la intersectia Blvd. Kiseleff cu Str. Sofia, va fi finalizat anul acesta in trimestrul 3, anunta NEPI (New Europe Property Investments plc.), cel mai dinamic investitor si dezvoltator imobiliar din Romania. Proiectul cu o suprafata totala inchiriabila de peste 8.400 mp imbina, intr-un mod elegant si inovator, o cladire de birouri ultra-moderna cu o piateta idilica si optiuni multiple de restaurante.

“Elementul definitoriu al proiectului Aviatorilor 8 il constituie designul arhitectural si solutiile tehnice usor avangardiste pentru o cladire de birouri. Asta este ceea ce ne-am dorit. Sa oferim o optiune demna de locatia in care ne aflam, adresandu-ne astfel unui segment de clienti premium”, afirma Lori Collin, Office Executive in cadrul NEPI.

in momentul de fata, se lucreaza la etajul al treilea si ultimul, apoi se va trece la inchiderea fatadei si a acoperisului si la executarea finisajelor interioare.

Proiectul de birouri de clasa A imbina tehnologie ultra-moderna, cu un grad de functionalitate de cel mai inalt nivel si elemente estetice de referinta pentru a crea un mediu de lucru eficient si inovator. Aceasta abordare arhitectonica vizionara este completata de un Sistem Avansat de Management al Cladirii, care permite utilizatorilor sai controlul deplin asupra climei, iluminatului si ambientului in general. Mai mult, in operarea sa, sunt utilizate solutii integrate de tehnologie, precum minimizarea consumului de iluminat si cel a climatizarii. Astfel ca in final va fi inaugurata o cladire sustenabila si extrem de eficienta, ce a obtinut clasificare de excelenta BREEAM.

Cladirea se deschide catre o piateta idilica menita sa ofere vizitatorilor optiuni variate de mici restaurante, perfecte pentru gazduirea de evenimente publice, precum si o oaza de calm si echilibru in mijlocul unui centru de afaceri dinamic.

“Locatia acestui proiect aflat in centrul Bucurestiului, solutiile unice de arhitectura si design, precum si accesul facil la multiple mijloace si cai de transport, dar si optiunile variate de petrecere a timpului liber sau dupa orele de lucru in imediata apropiere, sunt cateva dintre atuurile de prima clasa a proiectului Aviatorilor 8. Numarul mare de locuri de parcare disponibile in subteran completeaza confortul si accesibilitatea chiriasilor si vizitatorilor lor. Construim pentru un viitor frumos al Bucurestiului, demn de a fi in anul 2021 Capitala Culturala Europeana”, mentioneaza Lori Collin.

Chiriasii vor beneficia de 204 locuri de parcare dispuse pe 3 niveluri subterane, optiuni de incarcare a automobilelor electrice la fiecare nivel de parcare, rasteluri pentru biciclete, dusuri, 3 lifturi de ultima generatie, generator de electricitate, sistem incalzire / racire aer ultra sofisticat, optiuni de acces la servicii de consierge pentru chiriasi si pentru vizitatorii lor.

„Elementele de design care completeaza imobilul aduc un grad de confort, eleganta si apartenenta la viitor. Fatada dublu curbata semnata de unicul producator din lume, CRICURSA, imbraca acest proiect in noblete, arta, grandiozitate si inaltimi care nu au mai fost atinse pana acum in Romania in domeniul constructiilor de birouri”, completeaza managerul NEPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here