BNP Paribas Cardif Romania anunta schimbari in structura de management a companiei, incepand cu 1 ianuarie 2016.

Carmen Bahrim, General Manager BNP Paribas Cardif Romania, si-a incheiat mandatul la inceputul acestui an.

BNP Paribas Cardif este un angajator de top si un partener de incredere. in timpul celor 10 ani in care am condus compania, am avut onoarea sa lucrez alaturi de colegi incredibil de talentati si dedicati. Pentru mine, a fost un privilegiu sa coordonez o asemenea echipa. Le sunt recunoscatoare pentru sustinerea constanta si nemarginita a eforturilor noastre de a conduce compania catre o pozitie de top pe piata de bancassurance din Romania. Sunt mandra de lucrurile pe care le-am realizat impreuna si le doresc succes in a face fata provocarilor viitoare.”, a declarat Carmen Bahrim.

Cu o experienta de 18 ani in corporatii multinationale, dintre care 16 ani in pozitii de top executives, Carmen Bahrim a pus bazele societatii de asigurari BNP Paribas pe piata din Romania in 2006 si a condus compania catre o pozitie de top pe piata de bancassurance.

Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif Bulgaria preia si conducerea societatii de asigurari in Romania, inlocuind-o pe Carmen Bahrim din pozitia de CEO.

Numirea in functia de General Manager BNP Paribas Cardif Romania reprezinta, atat o onoare, cat si o responsabilitate. Intentionez sa consolidez pozitia pe care o avem pe piata de bancassurance si sa mentin compania pe primul loc in topul produselor de asigurari pentru protectia creditelor atasate produselor financiare distribuite in retelele partenerilor nostri. Totodata, imi propun sa creez o sinergie intre echipele din Romania si Bulgaria astfel incat sa ne atingem obiectivele pentru perioada urmatoare.”, a declarat Mario Kostov, General Manager BNP Paribas Cardif Romania & Bulgaria.

Cu o experienta de peste 20 de ani in industria financiara, Mario Kostov este si membru al Consiliului de Supraveghere Cardif Croatia, pozitie pe care o ocupa din anul 2006. Anterior, a ocupat functia de General Manager Bulstrad Life. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here